Sacoșa cu prospături #38

Prima pe august. Ce gol e orașu’…

august.jpg

 

Am Fost La Munte Și Mi-a PlăcutE pasăre? E avion? Da    Ultima piesă care beneficiază de videoclip de pe albumul S​-​a Rezolvat. Nu Se Poate. Merita!  Fanmade video cu un smartphone Huawei. A ieșit treabă bună. Băieții au cam concertat anu’ ăsta și incă mai au. Oare au și ceva nou ? Poate auziți câte ceva pe la gigg-urile lor 😉

deJucăriedeBucegi   Rock de jucărie, văratic, melodic, ușor psihedelic. Prima melodie de pe mini-albumul pe care o să-l scoată-n toamnă.  M-am uitat la videoclip pâna la sfârșit că poate ;)…

Fantome Corai  Electro experimental de vară cu sample din Aguilera și videoclip inspirat din cultura vizuală grafică a anilor ’90. Cam talentați.

Scandal Five Seconds    Streetpunkerii Ro/UK au scos un nou single lansat în UK și în Vama Veche la Arca Bar. Clipul e filmat tot pe stradă sau în concerte cum le stă bine. StreetPunk adevărat plin de energie. Oi!!

 

Outstorm Undeva   O piesă despre căutare. Am remarcat piesa ieșenilor la adunarea Lupii Liberi. Un stoner psihedelic plin de sevă stoarsă prin versuri. Potrivit ales videoclipul, un lyric video care te invită la întrebări. Buunn!!

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s