Sacoșa cu prospături #42

Tranziția de la vară la toamnă scoate ceva melancolie din noi. Așa și prin sacoșa asta…

melancholic_skeleton_cross_body_bag_large-r133bdc1befee44458b5786320396a81a_6k45r_307

Helen Only one  Indie pop, cu ceva electro, peste care vine Vocea. Da, cu V mare :). Jazzy, soulish, scormonitoare. Și un videoclip anime cu puțină acțiune, dar mult feeling. Parcă recunosc personajul feminin ;).

Golan September Fall  Fac o tranziție ca un DJ 😛 , nu!? Cea mai recentă piesă Golan face și ea tranziția de la vară la tomnă, piesă de drum de întors de la mare, parcă e compusă special pentru concert. E și aici o tranziție de stil de compozitie 😉 Știu că de abia așteptați Golan Symphonic de la Arene. Aud că e ultimul din proiectul ăsta așa că nu e de ratat!

 

BAB  Unsaid  Și acum îmbrățișați melancolia cu tot ce sunteți! Cu ochii închisi și cu piesa asta în urechi. Un downtempo pop experimental cu chitară. Și iar o voce de-tț intră prin vene. D’abia aștept restul materialelor de pe EP-ul nou.

Adam’s NestWhy not dream    Piesa nouă ( pentru mine cel puțin) de la favoriți mei ieșeni. Surprinsă într-un live zilele trecute în urbea moldavă. Are și o inserție interesantă. Recunoașteți :)?

PS: Pe când album?

The Bipolar Disorder ProjectTalk to me    De data asta într-un proiect comun cu Karmic Thread. Unshipped Packages va fi un split-album între cei doi. Prima piesă a lui Robert e o schimbare față de recent lansatul album Anna. Un sound cu mai mult electro, chiar synth pop, decât post-rock, semn că e într-o căutare continuă de experiențe sonore. Îmi place cum sună, are chiar stofă de hit :).

Karmic ThreadMerchant War  Asta e prima lui piesă de pe albumul menționat mai sus. Și prima pe care o aud eu de la el, în formula asta, că altfel ;)… Aici post-rock-ul e mai prezent, dar cu tot cu deviații până înspre heavy metal sau inserții electro și viorii.

Se anunță un album super interesant cu lansare pe 16 octombrie. TBA

White MahalaCa șarpele de dudău  N-aveam cum să vă las melancolici așa că am apelat la folk-rockul boem dansant. Cu versuri lejere, deocheate, de toamnă la făcut de vin. Haidaaa!!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s