Sacoșa cu prospături #44

O sacoșă cu nebunie în toate formele ei…

x-ray-bag-4

 

E-an-na –   WTF am ascultat!? Beton! Băi te trezesc ăștia din cea mai cruntă depresie și te baga la pogo! Folk metal mișto, doom de bătătură. Nu i-am văzut niciodata live, da’ am ocazia pe 3 noiembrie în Quantic.

Lupu’ cel rău  – Doar o viață     Continuăm secția metale grele cu o trupa din Constanța, pentru prima oara în sacoșă. Piesa parcă-i scrisă pentru referendum ;). Metal rebel și un clip funny.

Trees OrchestraPace  Un blestem krautrock, un vârtej instrumental, un manifest cum sunt toate piesle de pe albumul de debut al lor. O mica lecție de istorie, un reminder și clipul.  De urmărit cu atenție. Trupa poate fi deranjată cu prezența noastră  live, pe 4 Octombrie, în Apollo 111 Barul. Eu merg.

Poetrip Bla bla bla    Pop punk experimental inspirat de scara blocului. Centrifuga melodică e dublată de cea a cuvintelor. Iese o nebunie dansantă. Și în sfârșit au și ei clip. La fel de crazy :P!

Firma Nina Cassian  – În lemn   Prima piesă de pe mult așteptatul album al trupei, album ce va fi lansat în curând. O nebunie de proiect, un tribut adus limbii române și poeților ei sculptori. Îți trebuie curaj și talent să iei versuri nescrise pentru muzică și să le dai formă muzicală. Noroc că au.  Inserarea vocii poetei Nina Cassian de efect. Valuri pe sub piele… Mulțumesc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s