Support Your Local Bands / Dar din dar…

După vreo 10 ani de luat am decis că e timpul să și dau. Așa m-am apucat să scriu, din postura de spectator cu ceva experiență, despre undergroundul românesc. O fac cu drag, o fac să fie mai bine. Mi-am luat și bobârnace, dar cred că majoritatea au înțeles demersul meu. Și uite așa am cunoscut și mai mulți oameni implicați în scena asta.

Cum a fost cu cei de la RoEvents când, prin vară, vorbeam de cum ar fi dacă… Și ei au făcut-o! S-a născut ideea unui festival de susținere a noului val din undegroundul românesc făcut cu trupele deja mature și consacrate și cu cele la început de drum. Ăsta este Festivalul Support Your Local Bands. Un festival în care trupele mari vin și întorc ce au primit ele la un moment în timp. Șuie, Byron, OCS, E.M.I.L. și The Mono Jacks poate n-ar fi fost dacă acum mulți ani n-ar fi avut o scenă, un public, un pic de noroc. Și acum vin să cânte în deschiderea unor, deocamdată no name, ca Fried Friend, Blue 420, Baby Elvis, The Speakers, Gramofone, Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut, Dl. Goe, Umbra, Pinholes, Alex and The Fat Penguins. Dacă vrem și altfel de muzică trebuie să fim cu ei de jos, de la început. Cu aplauze, cu sugestii, cu bani de bilet. Le ascultăm muzica, alegem ce ne place și le arătăm asta venind din nou. Ca acum. Hai la susținere!

În săptămâna 15-19 octombrie, de luni până vineri, 5 cluburi bucureștene susțin asta: Expirat, Control, Quantic, Fabrica și Mojo. Mă găsiți prin primele rânduri făcând poze și dând din plete ;). De-al vostru, CriticEyez.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s