Întoarcerea fluturilor rătăcitori

După mai mult de 4 ani fluturii s-au reîntors. Butterflies In My Stomach a revenit pe scenă. Un eveniment de neratat pentru mine. Din păcate n-a fost așa pentru prea multă lume și prezența la concert n-a fost cum m-am așteptat. Concluzia e că abstinența muzicală daunează grav fanului :). Miezul dur al fanilor a fost însă prezent în Control să-și revadă și reaudă favoriții. Apropos de fani și public am remarcat o oarecare maturitate, segmentul foarte tânăr fiind slab reprezentat.

În schimb pe scenă treaba a fost altfel. Trupa a revenit în formula instrumentală clasică, dar cu o nouă voce feminină, Denise Ilie, fluturele din grădina cu experiență ;). În general s-a integrat în stilul trupei, dar cred că după câteva live-uri va fi și mai bine.

Au cântat vreo 2 ore, ca dupa secetă :). 14 piese plus 2 la bis. Piese foarte vechi, piese vechi, dar și surprinzătoare piese noi. Who is so romantic, demult neauzită, Danny, cred că printre primele lor piese (pe piesa asta s-a destrăbalat și bassul lui Bujor ), Million dollar baby, Lucrurile bune, cântată împreună cu publicul și, bineînțeles, Tricoul ( video aici ) It will come true a adus și distorsul în peisajul nu-jazz, funk, blues & swing.

Nebunie continuată după sensibila tornadă Another you. Eu am prins 2 piese noi. Different kinds cu un sound mai spre pop funk și One kiss o reinterpretare după piesa Dua Lipa. Se aude un suflu nou în piesele astea și-mi place ce aud.

Dacă asta e dublată și de o prezență mai consistentă pe scenă cred că tocmai ce am devenit mai bogați ;). Hai, la zbor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s