Sacoșa cu prospături #49

Cu noi  inceputuri…

begin

EyedropsDeparte deja     Zbang!! Prima piesă de pe cel de-al doile lor album ( lansare aprilie 2019, cred 😉 ). Și prima piesă dintr-o nouă etapă. Au păstrat sensibilitatea și versurile dement-întortocheate, dar i-au dat pedală. La prima audiție am avut reacție epidermică, ceea ce însemnă… un hit! Mi-au rămas pe timpan armoniile chitării lui Andrei Marica. Arctic Monkeys! Cauți opening act band? Ia de-aici ;)!!

Familia JeffVăru’   A doua piesă is out! După Tataie, al doilea membru al familiei are dedicație :).  Stonăreală suparată. Laura, dacă se poate, volumul un pic mai tare. Sper să aibă familie mare și să le dedice un album curând. Mâine au concert în Câmpina, home town, și apoi îi găsiți prin București.

 

 

Greetings SugarNew turn    Și la ei o schimbare ușoară de stil. Se ia post-punk, orgă de catedrală catolică și un pic de U2 și se amestecă. Au păstrat totuși elementele de dark-alternativ. De remarcat potențialul de reinventare al băieților ăștia :)!

Robin and the Backstabbers – Ia mai du-te-n … A mai scăpat o piesă de pe ce toată lumea așteaptă ca la treilea album al trilogiei Bacovia Overdrive. Un fel de test de 2 minute și ceva, acelși rock alternativ eclectic, cu un mic insert din Eminescu, un clip care te face să-l mai urmărești încă o  dată ca să înțelegi ce-a avut poetu’ de zis :). Thank you and OK, boys ;)!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s