Sacoșa cu prospături #50

Ediție semi-centenară. La 100 vă întreb dacă merită să continui au ba :).

50

Jurjak Imnul Minerilor  – Piesa a putut fi auzită pe coloana sonoră a filmului Planeta Petrila, dar acum are și clip. Un blues-rock de mină. Distorsu’ ăla chiar te face să crezi că tragi după tine târnăcopu’. Viral. De clip nu zic decât:” Băi ce fețe de mineri aveți :p!”.

Dl GoeLa coadă la Mega Image  Trecem la Goe-rock. Da, m-am decis că ăsta le e stilu’ :).

Drama băiatului de la casă se extinde în tot orașul. Magheru, Grădina Icoanei, Universitate, salon de tatuaje și chiar în studioul Radio Guerrilla peste emisiunea lui Bogdan Șerban. Dacă o găsește vedeți voi la final ;). Sau ascultați-le albumul de abia lansat Tineri, Sâmbăta, Duminică

Omul cu ȘobolaniIepurele Ateu și Proasta Țestoasă   O piesă cu mesaj criptat. Cine-l sparge rog să-l facă public. Eu cred că-i despre oameni ;). Același stil inconfundabil OCS cu un ritm mai lent doar.

SKA-NKGeorge     Gata!! Am aflat cine e George pe care-l salută toată lumea. E un motan jmeker :D! Băimărenii au o piesă cu versuri “la caterincă” și de ridicat mânuțele în aer spre slava domnului motan. Check it!

Blue420#exist  Bine așa! Alt-rock de protest. Trupă nouă în sacoșă, i-am văzut recent la Support Your Local Bands Music Fest și mi-au plăcut.  Foarte reușit refrenu’, numa’ bun de cântat, de pus pe bannere prin piețe. Din ce în ce mai multe trupe iau atitudine, poate e o idee de festival. Cineva ;)?

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s