Sacoșa cu prospături #54

Unintended, da’ a ieșit pe love 😛

love

Fine, It’s PinkKiller     Eu o văd pe văduva sexy Vitoria Lipan în piesa asta ascuțindu-și baltagul și pregătinde-se să ia cu sânge rece drumul răzbunării. Pe bune, dacă s-ar face un thriller Baltagul asta ar trebui să fie piesa iconică. Clip la fel de trippy filmat, cred, prin Budapesta. Dacă sunteți prin București îi puteți asculta pe dream-pop-erii ieșeni în Control,marți, 6 noiembrie.

Unflicted feat. Ana ComanDesprins    Când a apărut piesa asta a fost love at first hearing pentru mine. Am renunțat să o mai  ascult ca să n-o tocesc ;), dar acum a venit clipul. Prindem cu mâinile și tot cu ele ne desprindem. Deci un clip cu palme. Aplauze ;)!

 

Jean Gavril  –  Sex în lift  Disco funky despre cum urci de la parter la etajul G în 2 secunde. Visu’ la oricine:).  Ia vezi și ascultă!

Bobo Te iubesc  Continuăm cu iubirea în versiunea moldovenească, cu năbădăi și imaginație. Ascultați versurile că aveți material de mesaje de V-day, Crăciun, zile de naștere din orice domeniu, religie, vârstă, orientare ai fi :).

IOANATe aștept    Meet Jessie Ware  ro version :). Linia 1 e un loc prolific pentru voci și uite încă o piesă reușită. Un pop lejer care ți se prinde de urechi. Ia să caut eu un live că m-a stârnit.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s