Niște BRUTE

Seară cu surprize în Have a Cigar. D’alea plăcute. În primul rând a fost debut pentru mine când prin o cântare indoor acolo. Locul nu e mare, dar poate găzdui cu o vizibilitate bună vreo 60 de spectatori, se aude bine și e foarte primitor ca atmosferă. Le-aș recomanda un minim de lumini de concert să poată ieși niste poze d’acolo . Mă bucur că au început și la interior.

Au chiar și proiecte cum a fost cel de aseară Punk’O’teca de Joi. Așa ajung la următoarea surpriză The Jabba ( pronunțat pe o engleză de liceu Dă Geaba 😉 ). Trei tipi și o vocalistă, un drac de femeie cum se zice în popor. Rock alternativ spre punk cu preluări, dar și cu piese d’ale lor și , ce e foarte important, cu fanii lor! Un dialog continuu cu spectatorii, mai glumițe mai ceva despre piese, antrenant. Am reținut Omu’ de zăpadă și hitul lor Teodora pe care au băgat-o și la bis la cerea fanilor. Buna treabă!

Repede după ei (că toată treaba se termina la 22:00 să nu se supere vecinii) s-au pus pe treaba BRUTE. Concertul lor începe cu strigarea fanilor “Brute! Brute!”. Fain, îmi zic, și ăștia au fani. Apoi cea de-a treia surpriză și cea mai mare dintre toate. Am gasit o perlă, fraților! Băieții ăștia sunt geniali, iar vocalistul e fenomenal. Voce, tupeu, discurs, show, tot ce trebuie. M-au lovit de la prima piesă Freedoom. Nu știu unde au stat ascunși, de ce nu i-am găsit până acum. Punk adevarat, sound și stil. Au cântat compozițiile lor, majoritatea dacă nu toate, și în română și în engleză.

S-a dat din cap, din palme, s-a țopăit. Ar fi ieșit și cu pogo, da nu prea te lasă locu’. Final în chiloți pentru vocal, bustul gol la tobar și la mine. N-am mai rezistat frate atât de buni au fost! Pe final au băgat o piesă, Gloanțe, care cică o să aibă clip curând. Hai că o bag la sacoșă când apare.

Deci fiți cu ochii pe Punk’O’teca de Joi din Have a Cigar că se întâmplă lucruri faine acolo ;)!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s