Sacoșa cu prospături #55

De noiembrie…

november

 

Sex Pula PistolNECROFIREA   Ai belit-o duamna! A intrat SPP pe fir. Cu tot cu fanii ăia care face ca toți dracii la concert :p. Clip filmat la concertul full house din Control. Dacă nu vedeam, nu credeam.

Scandal  Payback day   Punk de Bacău londonizat. Single nou de pe ce-o urma. Băi! Vin în România acuș! 3 decembrie Fabrica/ București și mai e Brașov, Cluj și Craiova pe listă. Oiii!!! \m/

byron feat. Lucia Continuum   Voi știați cât de meteo sensibili sunteți? Și de ce nu recunoașteti  asta :)? Facem toți small talk despre vreme. Dan și Lucia mai și cântă despre asta, iar Lucia este la prima aventură în limba română. Parcă-mi place și mai mult.

Adam’s NestBaby doesn’t love me (yet)   Care-i versiunea în oglindă a lui mike drop :)? Eu asta am simțit la prima ascultare. Vocea lui Răzvan Vedder, versuri depresive, perfect de noiembrie. Păcat că-i prind doar la anu’. Mi-e dor de ei!

 

 

Alex ȘtefănescuVise   Noul val de folk. Mi-au plăcut visele lui :). Piesa este din concertul Ziua Necunoștinței cu care are gigg pe 9 noiembrie la unteatru în București.

Vreau să mă schimb, dar nu e momentul

Nu aș vrea să las munca să-mi tocească talentul

Atât :).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s