Pink pop

Bine că am ajuns să-i vad live anul ăsta că i-am tot ratat. Am fugit imediat după audiția albumului DL Goe din J’ai Bistro (dacă n-ați ajuns citiți aici). Trebuie să vă spun că mă așteptam la mai mult public la o trupă de valoarea asta, care trece rar prin București și într-o seară de Brutus în Control. S-au strâns totuși mai mult de o sută. Destul pentru o atmosferă plăcută de concert într-o seară de noiembrie, marți.

Vocea Ioanei pune stăpânire pe tine de la început. Nu-i o voce roz 😉 e ceva ca din alta lume. Muzica lor stă oarecum centrată pe trip-hop, dar alunecă ușor spre zone psihedelice ( Feel Love), uneori post-rock după pasajele de chitară (Into the Light) sau elctro ( piesa mai nouă căreia nu i-am reținut numele 🙂 ).

Alternanțe de liniște cu haos, de minimal cu prea-plin instrumental. Fine, It’s Pink cântă pur si simplu pink-pop :).

Am vrut să fac un live cum fac de obicei, dar m-a lăsat bateria telefonului așa că am urcat să văd de sus partea a doua a show-ului. Acolo am prins Killer la care tocmai au lansat clip și care este după mine cea mai bună piesa a lor la acest moment și asta e bine. Înseamnă că sunt în creștere.

Dacă i-ați ratat aseară îi puteți revedea pe 4 decembrie în Expirat împreună cu We Singing Colors.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s