Sacoșa cu prospături #57

Rock cu surprize 😉

beer.jpg

Contraband XBlind   Metal pur, ca la carte, tocmai de la Piatra Neamț. N-auzisem de trupa asta deși văd că-i destul de umblată fără a trece însă prin București în ultimii ani. Să-i invităm, zic ;)!

Umbra Ce bine-i aici| Live session   Ce bine sună! Piesă melodică, romantic post-rock și versuri de lipit venele la loc. Clip one-shot direct din sala lor de repetiții. Pe când albumul nou, băieți, că nu mai am răbdare :)!

Familia JeffMici și bere ft. Ciocanelli     Piesa iconică pentru această formație are și clip acum ca o încununare a activității de până acum ( He, he cum a sunat asta :P). Stoner prahovean cu cel mai scurt vers din lume, dar care e atât de puternic că-ți lasă gura… bere. Acest clip NU va fi difuzat niciodată la vreo televiziune din cauza oPULEnței carnale și a gesturilor obscene. Mici peste tot: periuță de dinți, colier, risipiți peste capetele lor, dar mai ales panamicu cu care Silviu chinuie corzile 5 minute și ceva. O întrebare rămâne totusi. Unde-i berea? Eu plec să iau un mic :D.

Mes Quins ft. Delia Rock your body     Deci tot cu rock, da :)! De fapt un disco hip hop (cu H aspirat , da!) french style, cu versuri chiar din Hexagon, da’ amestecate cu câteva de pe la noi și titlul în engleză. Ou la la, sună bine Delia! E bine să mai ieși din mainstream, nu ;)?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s