Sacoșa cu prospături #70

Lipsit-am ceva timp

miss shoping bag

Lasagna & RochenrolMuribunda     Prima piesă a spin-off-ului Ciocanelli care scoate la iveală o latură neașteptat de romantică a rockerului, accentuată de vocea dark feminină. Sper să continue proiectul ăsta ;).

BuciumRai   Ce iese din combinația metal, ambiental și folk de inspirație populară? Asta iese! Vă recomand să le ascultați albumul nou lansat Miorița, un album îndelung pregătit și care-ți creează o experiență aparte. Sau mergeți la concert în Expirat pe 7 februarie:)

RrichterinvoidAmnesia  Una dintre puținele band girl din undergroundul nostru pe care o știu eu. O baldă waltz-metal cu un videoclip chiar bun. De ce plm are doar 200 de view-uri !? Poate le lipsesc live-urile? Se rezolvă asta curând așa că dați-le like la pagină și stay tuned 😉

Electric TuxedoPlease stop   Pop puțin electric de la niște români din Londra. Pare că reutilizează bine fondul sonor al anilor ’90. Nu i-am văzut încă live și din ce pare nici prea curând.

JAZZ FM a început să emită la Brașov și Sibiu, dar îl găsiți și pe net aici. Succes Voicu Rădescu & co. și la mai mult jazz răspândit pe meleagurile noastre ;)!

Artmania a câștigat “Best Small Festival” la  European Festival Awards  !! Din câte știu este primul festival de la noi care câștigă o categorie la premiile astea. Anul ăsta se întrec pe ei cu ce line-up au anunțat până acum. Bravos! Nici Awake nu s-a descurcat rău fiind pe panelul final la “Best Medium Festival”. Semne bune anul are ;).

One thought on “Sacoșa cu prospături #70

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s