Sacoșa cu prospături #78

O sacoșă poliglotă 🙂

poliglot

Mes Quins – (Pun pariu că știți cum e) Când nu ai femeie     Dacă vedeți băieți vorbind cam mult pe lângă voi,  mai implicați decât e cazul sau prea filozofi puneți-le piesa asta și plecați danând. Funk-jazzy, ceva între US3 și Cypress Hill, cu adevăr crunt livrat smart prin versuri. Au șou de 1 martie la Londohome. Recomand!

Las PoftasRelajate  Punk nou dâmbovițean en enspagnol cu iz de California. Un sound lo-fi și o voce feminină care-ți intră în creier. Relajate senõr! 7 martie Expirat

byronNouă     Recomand consumarea acestei piese cu atenție! Nu dați play dacă sunteți în buza unei depresii din cauză de inimă. Una din cele mai mișto piese de Let Go din ultimul timp. Clipul e pe ideea din Ziua Cârtiței, dar parcă mai apăsător.

BuciumZorile   Cea de-a unsprezecea piesă de pe albumul Miorița și totodată ultimul videoclip din trilogia vizuală a Mioriței. Am fost la lansarea din Expirat și-am stat lângă un american care mi-a pus o groază de întrebări legate de simbolurile din clip concluzionând la final că suntem un popor greu de înțeles. Așa o fi, dar ciclicitatea surprinsă în clipul ăsta mie îmi dă o liniște aparte. O fi și de la linia melodică. Luați de savurați!

Lasagna & RochenrolCatastrofă    Duetul de rock poetic cu nume parcă la mișto nu e deloc o  glumă. Scot a doua piesă cu clip DIY,  parcă mai buna decât prima. Esența de tristețe va putea fi ascultată la debutul live pe 7 martie în Hidden. Să nu ziceți că n-ați știut ;).

Falling HeadsMiddle Bands (Live @Postanalog Sessions)    Ceva proaspăt de la Oradea. Altă trupă care trece prin studioul Postanalog și lasă urme. O combinație interesantă de synth punk și wave. Care ești prin Oradea de 1 martie ai unde să-i asculți. La mai multe!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s