Sacoșa cu prospături #81

   Pare că v-a lovit astenia de primăvară. Îmi smulgeați sacoșa de obicei, dar acum se strică prospăturile prin sacoșă  :p. Nu vă place, dați mai departe! Share and care, adika :)!

lazy

UmbraAzi nici timpul n-are timp   A trecut ceva timp de când n-au mai trecut prin sacoșa. Sper să fie semn de piese noi :). Cum e asta. Același talent în versuri și asta mă atrage la ei. Big like și pe cum construiesc dropul de la refren la care eu aș băga o voce și mai smucită ca să sublinieze mai tare metafora închisă acolo. Timpul n-are timp. Mda. Te cam pune pe gănduri…

E.M.I.L.Linii de text   Au trecut deja 16 ani de la lansarea primului album. Au lansat multe piese de referință, asta nu este neapărat una dintre ele. Are în schimb mesaj. Asta leagă de fapt cele 2-3 piese care-mi par adunate la un loc. I-a luat emoția pe dinainte fiind o piesă in memoriam Poqe.

Dl. GoeHăulita de la Gorj    Mashup Maria Lătărețu & U2 cu infuzie de blues. Foarte senzual clipul, kado de 8 martie pentru toate fetele care este :). Pe Vifor – șoimul din clip – îl găsiți la Basme cu Cai ;).

The SkywalkersNo rules  Dacă nici asta nu e prospătură nu știu cu ce vă mai mulțumesc :)!  Liceeni din Timișoara care nu-s pe trap sau edm-uri. Ceva pop-rock, cu o abordare destul de clasică, uneori îmi aduc aminte de Texas. Fac bine ce fac, își lansează albumul The Way I feel acum pe 30 martie, dar îl găsiți deja online aici. Aștept de la ei să aud cu ce pot ajuta rock-ul să meargă mai departe ;).

GRAMOFONEHeart and Soul feat. ONETIMETHING   Cea mai recentă creație a lor, cu tot cu clip, lansată în Expirat beneficiază de o  caliate instrumental-vocală de excepție, un mesaj cu care rezonez livrat prin lyrics și imagine. Doar că nu pot să-mi scot din cap piesa lui ByronN-o să se întămple azi 🙂

Dirty ShirtLetchology    Aici este vorba despre un album de fapt de pe care ați avut un preview în sacoșă cu piesele Puy it on sau Killing Spree. Letcho este, din câte știu, un fel de mâncare întâlnit des prin Transilvania, pe filieră maghiară, un fel de ratatouille sau ghiveci, spicy și cu de toate. De obicei se servește cu palincă :). Ei cam așa e și albumul. Un folkcore metal transilvan, cu de toate, asezonat cu distors la greu și stârnitor de pogo-hore. A nu se asculta în mașină 😛 !!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s