Muzică din cuibA fost full în Londohome la prima cântare Adam’s Nest în București pe 2019. Atât de full încât cu greu am niște poze pentru voi. Veniți pentru o cântare la Radio Guerrilla la Îmi place să logout cu Bogdan Șerban au găsit și un loc de live pentru fanii din capitală. Ăsta e drumul. Dacă vrei să-ți faci muzica auzită trebuie să-ți miști statuia prin țară. Contactul cu oamenii face mai mult decât o campanie smart în online.


A fost cald – prea cald, poate se face ceva acolo – în camera din Londohome. Ieșenii au avut un gig lung plus bis prelungit pe Stockholm. Vreo 15 piese din care cred că vreo 10 în primă audiție pe București. Cu toate astea au fost acompaniați de lume la vreo 3 piese. Magice momente. Să cânte lumea cu tine la o piesă lansată de 2 zile – Superheroes– zice ceva despre emoția livrată de trupa asta. Valuri pe sub piele! ( ia de vezi )

Au cântat a doua oară ever în formula de 3, basistul Gabriel Belcescu alăturânde-se de curând trupei în live-uri. O idee bună, chiar necesară în opinia mea. La fel cum consider că ar merita încercat și pasul cu tobe, cel puțin pe vreo 4 piese. Am simțit că unele piese pot fi și mai puternice cu drums.


Băieții ăștia au cu ce, dar sunt în zona de chasm. Dacă nu iau deciziile corecte la timpul care trebuie se pot pierde. Au material deja de album, deci ar trebuie spre toamnă să facă o lansare lansare, cu cântări live în București, Iași, Cluj. Ar avea nevoie de turneu prin țară prin cât de poate de multe scene având în vedere că toți sunt cu joburi. Ar trebui să facă asta cumva independent și să n-ajungă să semneze prea repede și făr’ de condiții vreun contract înrobitor cu vreun label hrăpăreț. Da, țin mult la ei și muzica lor și n-aș vrea să devină ” just another band”. Și aș mai vrea ceva de la ei. Să rămână la fel de prieteni cum sunt acum. Ditto!PS: Le mulțumesc pentru sacoșa merch. Au intrat de atâtea ori în sacoșa cu prospături încât au făcut una doar a lor 😄.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s