Sacoșa cu prospături #80

Fragilă…

fragile

Harlequin Jack w/Andrei HațeganMy Friends     Al doilea single de pe ATAXIA, albumul lansat de trupă pe 5 martie în Control, cu tot cu prieteniiTrupa păstrează aceeași direcție electro-experimentală cu divagații spre rock alternativ.  Piesa asta are un aer mai indie folk influențat de prezența lui Andrei Hațegan. Un fel de Just Can’t Get Enough a lui DM, varianta acustică :). Catchy!

Fine, it’s PinkButterfly   Și la ei este al doilea single extras de pe viitorul album cu lansare pe 22 martie tot în Control :). Lavender Garden se anunță de pe acum un album cu potențial viral. Dream pop cu voce de angel de trezit fluturii din tine. De la Iași :).

Kosmic BluesBamboo & Rice   De sub umbrela VRTW vine mioritic Morcheeba! Se ia o voce dark velvet, se combină cu chitară acustică&bass, se inundă în blues/funk/jazz și beats & samples de la UFe și iese minunea asta. Și ea cu lansare în…  Control! pe 13 martie ( ce-i măi cu Controlu’ ăsta 🙂 ). Check it că e okazie!

ImortaliaRămâi   Uite o trupă care persistă într-un stil prea puțin abordat la noi. Dark synth, o combinație de synth pop cu elemente de goth, cu voce feminină de dark angel și una evil masculină. Sunt interesanți și în live-uri, dar din păcate încă nu știu când și pe unde îi putem vedea. Stay tuned ;).

Adam’s NestSuperheroes   Veniți să-i vedeți pe băieții ăștia cât mai puteți. Cu piese ca asta e doar o chestiune de timp până își iau zborul. Aveți șansa în București, pe 9 martie, în Londohome. Până atunci ascultați bijuteria asta din voce, chitară și suferință. Nu știu povestea ei, dar lacrimile vin și fără. You’re not leaving / You’re not leaving me

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s