Sacoșa cu prospături #79

O sacoșă rock și verde 🙂

rebag-reusable-grocery-bag-green-bag-50-case

Flesh RodeoHatred, Anger and Hostility   Încă o piesă extrasă de pe albumul lansat în 2017, Things Will Never Get Better,  care are acum și videoclip și încă unul reușit , perfect adaptat cu partitura. Alternative metal până în măduva oaselor \m/ !!

E-an-naEpitaf (acoustic version)     Folk metal de la Sibiu, în varianta acustică de data asta. Mai rar piese manifest pe la noi. Mai ales pe zona ecologistă. E despre cum ne-am bătut joc de planetă și cum ar trebui să ne trezim măcar acum, în ultimul ceas. Deci nu e chiar un epitaf, dar dacă mai stăm mult pe coadă și ne scăldăm în nepăsare o să ascultăm în viitor piesa asta ca pe o premoniție. Înfiorător duetul vocal.

Implant Pentru Refuz . feat Nick Făgădar  – Sub Straturi    Al treilea extras de pe noul album Implant Pentru Refuz care va fi lansat în 2019. Mărțișorul lor pentru fani a fost lansat de 1 martie în Quantic. Pasajele vocale ale lui Vita sunt cele de rebeliune împotriva stării de fapt, cu subtile săgeți spre ce se întâmplă azi la noi. Lângă ele vine Nick cu inflexiunile lui hipnotizante. Eu sunt un val, Eu sunt un nor

Dirty ShirtKilling Spree  Din nord se prăvăleștește peste noi folkcore de la Maramu’ Piesă de pogo cu un drop foarte bine construit pe la minutul 3 din viori și synth apoi finalizat cu vocea lui Rini și nebunia din clip, unul impresionant dealtfel. Overall, o piesă cu care o să miște mulțimile pe la festivaluri anu’ ăsta, pe la noi și pe afară 😉

Alex and the Fat PenguinsUrlă Pământul   Încă o piesă manifest ecologic în sacoșa de azi. De data asta pinguinii au un manifest muzical prin care trag un semnal de alarmă asupra pericolelor la care supunem mediul înconjurător și cum aceste pericole se vor îndrepta inevitabil împotriva noastră. O piesă plină de metafore și un clip pe măsură. Îi puteți vedea pe 7 martie aici.

Mountains On My BackTree Rivers Deep  Primul single lansat de trupa asta. Un alternativ psihedelic,  pe alocuri  post-rock, cu o voce feminină ca de sirenă. De ținut ochiu’ și urechea la ei ;).

https://mountainsonmyback.bandcamp.com/releases

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s