Sacoșa cu prospături #85

No, ce de ardeleni în sacoșă:)!

wiredBlue VelvetÎn vis  Primul single cu videoclip de la clujeni. Un dream pop în limba română, mai rară abordarea asta. Mișto cum intră solo de chitară și dropul de pe refren. Problema pe care o văd e că dacă debutezi așa bine tre’ să ții ștacheta sus ;). Succes! Cu ochiu’ pe voi!

 

Dimitri’s BatsIn your eyes  Mișto coverul dupa Kilie Minogue. L-au făcut așa, parcă din joacă. Au dat Bottom of the Ocean de curând, deci sunt în formă, își permit. Hai să vedem ce pot pe 11 aprilie în Expirat :P.

 

Marand Lemn   Al treilea single lansat pe șest de duo-ul de fusion electronic din București.  Sună a jam session între prieteni. Mai puțin dansant ca Acvatic, dar mai erudit în abordarea sonoră. Sunt curios cum sună și live.

 

Breathelast. – Infern( Acoustic)  Sunt debusolat la modul plăcut de ce scoate trupa asta. Cumva te aștepți la niste duri care să-ți rupă urechile cu distors și urlet, dar au niște  momente d’astea când te termină cu versurile frumos de brutale de nici nu mai vrei distors. Piesa asta e ascultată de ceva vreme, dar acum primește și videoclip. Merita.

 

Lazerface Public Service Denouncement  Un extras de pe recent lansatul album Mehcropolis pe care-l puteți asculta aici. Alt clujean în sacoșă, no :). Electronic/glitch. Kinda easy, dar merge la drum lung.

 

 

Riot MonkSimple Circle  Piesa e power \m/. Un alt-metal care te împinge la pogo și dat din plete. Sună foarte high and kickin’ partea de refren cu Simple Circle urlat în engleză a la Pantera pentru că pur și simplu engleza dă mai bine pe metal. Restul cântecului este în limba română și mie mi se pare că nu e legată toată chestia. Le-aă recomanda să încerce și o versiune full english.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s