Recycle Bineeee!!I’ve been punked! La ceas târziu de sâmbătă seara în DuDa, un loc nou unde încep să curgă live-uri de toate soiurile în condiții de sonorizare peste ce-ai crede că poate fi acolo și cum multe stabilimente de dimensiuni mici și medii nu au.

Nu mai văzusem squadra punk Recycle Bin de vreo 7 ani, cred. Ce-i drept nici ei nu-s prea cântați. Doar prin Under , Fabrica și o dată la Punk’O’teca de Joi din Have a Cigar. Nu că n-ar vrea, dar asta e piața de punk de pe la noi. Unele trupe din valul lor s-au mai cotit spre alte genuri mai actuale, dar ei au rămas ancorați în stilul ăla veritabil de punk care ți-o zice direct în față cu versu’ și ți-o trage nervos la timpan.“Decât” trei au prestat, Biță, George și X-u’. Nici nu mai știu care e compoziția lor acum că au fost ba 4, ba uneori chiar și mai mulți când o ardeau cu ska și aveau și suflători. Oricum, n-a contat. Au dat cu sudoare, cu pasiune, cu mișto-ul caracteristic și cu chestiile nerecomandate minorilor și votanților de turmă. Parola verii 2018- știți voi care 😉 – s-a dat la antreu, la felul unu’, între feluri și la desert dimpreună cu audiența toată urlând de cred că s-a auzit în tot Cotroceniul ;). Fără perdea, fără frica să piardă din contractele grase de la primării :P. Ăsta e punk-ul adevărat. De aici poate pleca cu muzica de protest adevărată că d’aia s-a inventat. Și cât ne trebuie atitudinea asta!!Deci ați înțeles tabloul general al serii. Au început cu Retardia, cu tot cu intro-ul celebru urlat din toți rărunchii de toată audiența care, apropos, a fost destul de numeroasă, mulți fani, dar și newbies. Apoi cu Nașpa, cu vreo 2 piese nu le știam, nu le mai auzisem, dar secția măscăreli face ca show-ul și pogo să se aprindă. Da, a fost pogo d’ăla bun, cu julituri, cu testosteron peste tot, cu tot ce trebe. Fără stălpu’ din Under deci fără capete sparte :). Selecta lu’ Anda Adam, Broasca lu’ Radu Gheorghe, Licuriciul din Maria Mirabela, Aseară ți-am luat cazma au stors publicul de unii nu se mai ridicau de pe jos. Deci se poate punk la aproape 40 de ani și să termini și puștii din public! Final cu Ha Ha cocalarilor, plini de transpirație și ei și publicul, cu inima’n gât , da’ cu un show care mi-a făcut uichendu’ mișto.

Dreaq știe când îi mai revăd, da’ o să mă bântuie energia lor. În rest, mai merg pe la DuDa că pare că vin lucruri faine pe acolo 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s