Future holds unlimited possibilitiesAsta scrie pe logo-ul halucinant al trupei URMA. Interesant, îmi zic, pentru o trupă care și-a sărbătorit de curând cele 16 primăveri de existență printr-un concert în Expirat numit Spring 16. Privesc în viitor, deci. O trupă care nu a apărut niciodată prin sacoșele mele. De ce? Că n-a prea scos, sau mă rog, nu s-a prea lăudat că a scos nimic în ultimul timp. O trupă cu un public aflat nu chiar la primăvara vieții. Deci? Pare că ar trebui să se domolească, să se bazeze pe șlagărele lor și să se retragă la vatră 😜. Ei bine, nu!Intrare en fanfare pe Get a life, cu alămurile primele pe ușa din backstage apoi restul trupei. Publicul începe să se manifeste ca pe vremuri. Așa da! Trupa asta de rock cu trompetă și saxofon e live and kickin’! Uneori art rock. Mă gândesc cum aș putea livra muzica lor noii generații. Tot ei îmi dau răspunsul de pe scenă.

Au cântat multe piese noi de pe albumul ce va fi lansat, să sperăm, anul ăsta, inima!ism, piese la care am remarcat nerv ( cel puțin Hardcore care e de pogo) plus o doză mai mare de catchyness în sensul bun al cuvântului ( Love Create Inspire e o piesa pe care am reținut-o încă de acum un an de la Clubul Țăranului).Pe scenă apare un instrument nou, un espressor de cafea. Funny, smart. Mani a împărțit și câteva cafele în public. Va fi cu ei pe scenă de acum. Un vis devenit realitate 😊.

Pe 29 martie pregătesc un gig special într-un …. garaj!! E iar statementul lor de a rămâne ancorați în underground, în muzica de garaj. Așa împacă și pasiunile auto ale membrilor formației. Așa intră în atenția celor tineri nu prea atrași de chestiile convenționale. Și aici intervin și eu cu surpriza. Dacă ai sub 30 de ani și vrei să mergi la gigul lor surpriză pe 29 martie lasă un comment la postarea inițială de feisbuk de pe pagina Criticeyez și, dacă ești primul, primești brățara de acces, personal, de la mine 😊.Finalul de la al treilea bis a fost și el cu surpriză. DJ Undoo și Andrei Irode au intrat cu scratchul peste Selfish de a ieșit un final incendiar mofos \m/ ! Altă chestie pe care aș merge ca să duc muzica lor mai departe în timp și mai aproape de publicul tânăr.Deci, pe lângă chestiile clasice (sold out, sound impecabil, căruțe de feeling peste spectatori ) URMA vine cu un album de nebuni, cu sound cu bpm ridicat, cu surprize, cu featuring-uri neașteptate, cu giguri neconvenționale. Chapeau!! URMA scapă turma 😊!P.S. M-am alăturat și eu corului din public care le-a cântat spontan un lamulțean 😊.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s