Sacoșa cu prospături #84

O sacoșă cu o surpiză strecurată în ea. Cine o găsește :)?

the-element-of-surprise-tote-bag

ValerinneDeceiver   Îți pui asta la maxim, te sui pe motor și-i dai blană. Muzică de goană. Și uitasem de ei! Asta e dacă apar rar pe scenă. Pare însă că lipsa lor în live performance pe 2018 a avut un motiv. Albumul nou, Desire, are lansare în Control pe 22 mai. Îl puteți asculta aici. Post-rock-ul lor halucinant se întoarce \m/!

 

Alexu and The Voices InsideForevermore (feat. Teo Opriși)    Iar!! Da, iar a scos o piesă pe care am pus-o pe repeat. Brașoveanul ăsta simpatic își pune sufletul pe tavă la fiecare cântec. Acum a combinat-o și pe una din vocile din back ale Luciei. Da, e un alternativ folk care intră mai bine la gagici, dar e atât de optimist vibe-ul pe care ți-l transmite încăt și dacă ești un roacăr supărat tot te mișcă. Hai cu albumu’ ăla odată!

 

M O S E SI think you worry too much   De ce vă dau piesa asta din insulă? Ce legătură are cu underground-ul nostru? Cine răspunde primul pe pagina de feisbuk CriticEyez primește un kado surpiză de la mine 😉

 

PIXELSJolene The Serene  Una din piesele la care vocea feminină a trupei este în prim plan. Alternativ indie cu un iz lasciv și un beat de șold.

 

The ‘o’ Funking     New funk in town! Nu-s mare fun funk ;p, da’ zău că are calitate și joacă piesa asta. Cred că despre asta e vorba în funk, să nu te iei prea în serios.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s