Sacoșa cu prospături #88

Cu fete, despre fete, nu doar pentru fete ;)…

Ballet-Dancing-Girl-Photo-Print-Diy-Tote.jpg_300x300

A-C LeonteDream House   Primul extras de pe albumul cu același nume lansat de Ana Cristina Leonte și de grupul de măiaștrii care dau aripi vocii sale. A fost o pauză de vreo 2-3 ani de la Angel Minus Wings așa că toată lumea era curioasă ce urmează. Ei acum vedem și auzim. Pare un album în care fusionul dintre electronică, jazz și soul trage mai spre electronică. Se pot asculta noile piese la cele 2 lansări de la Teatrul Replika ( dacă n-or fi ambele sold out deja). Un clip la fel de fusion cu dans contemporan, visuals și decoruri neașteptate. E fain când nu renunți la artă și la drumul tău și totuși faci sold-out 😉

 

Alexandrina Second Bliss   O altă revenire din cam același spectru. Și ea absentă de vreo 3-4 ani, Alexandrina revine cu o piesă nouă. Nu știu dacă și cu album. Avem de a face tot de un melanj de data asta din alternativ pop și electro și aici înclinat mai mult spre electro. Interesant dropul creat pe la minutul 4. Like. Văd o similitudine între cele 2 proiecte, dar aș fi un arogant să fac eu vreo comparație. Bine ai revenit, Alexandrina!

eaucontreair No other way   Uite cum se strecoară în compania asta proiectul Biancăi, din gașca de la Linia 1. Mai tânăra în cauză își duce vocea cu tupeu și unduire spre un soul hip-hop-ish sound peste o orchestrație synth wave/dream pop. Nice! Poate mai multe live-uri n-ar strica.

 

 

Via DacăDincolo de zori  Folk psihedelic cu încă o voce feminină  din spațiul basarabean. Venită acum vreun an în România pentru ceva concerte, trupa asta a prins rădăcini și adună din ce în ce mai mulți spectatori. Mă bucur pentru ei, merită. Faptul că scot piese ca asta e semn că filonul e încă plin de inspiratie și ne asteaptă surprize. Ziceți, măi, că ziceți bine!

https://viadaca.bandcamp.com/track/dincolo-de-zori?fbclid=IwAR21BHE_xjYcuIhdwQ9tKHDfZi6tj8F_wCkAvY-U36oKIqyRJ2FcXAbhYJs

via

Am Fost La Munte Și Mi-a PlăcutAm Adus Băutura, Fetelor    Închei apoteotic această sacoșă cu masterpieceul – in my humble opinion- Mvntelui, de pe recent lansatul La Deal. Tributul lor pentru la toate fetele mvnțomane :). Mă rupe flașneta aia de pe final! Un videoclip la fel de tăcut zgomotos ca și piesa. Mă întreb dacă e filmat la bazinul Dinamo ;).

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s