Sacoșa cu prospături #87

O sacoșă cu mai puțin București prin ea și mai multe premiere…

absurdbag

Fried FriendFried Friend  O trupă care poate mai mult. Scot piese rar, live-uri la fel de rar.  Rockul lor alternaticv cu inserturi electronice, synth și dnb e pe val și are potențial, dar trebuie mai multă acțiune. Hai cu gigurile!

 

Astro GénéralePlay  Debut în forță pentru orădeni. E un cuib activ și foarte productiv pe acolo. Un indie rock care mai s-ar scăpa spre stonner, da’ se abține, mai ceva synth, da’ nu prea mult. Oricum, îmi place cum sună. Let’s play, boyz!

 

The VladsBecause of you  Altă premieră cu un prim single și poate ultimul de la o trupă rezultată în urma unei băute și care s-a refăcut ca să marcheze timpul trecut ăi ca să-l regăsească pe unul dintre prietenii dispăruți în lumea largă, misteriosul domn englez pe nume Winston. Trackuri trase separat, semn că băieții știu ce fac, plus un mix master kalite. Aud ceva sound RATB prin el ;).  Indie brit sound care-mi place. Nu vă zic cine a fost la bere atunci, dar căutați pe pagina lor de feisbuc lor cu 21 like-uri și poate facem zarvă s-o pună de mai multe piese ;)!!

 

The Different ClassDancer   Stoner psihedelic lasciv. Pe scurt asta pot zice despre cea mai recentă piesă a timișorenilor. Versurile sunt în limba română cu excepția ultimei strofe. Iar trebuie să zic că la anumite genuri merge mai bine engleza. Destul de vizuală muzica lor. Aș  vedea ușor piesa asta într-un thriller în care killerul vânează stripărițe. Finalul e interesant, confuzant probabil în live-uri, dar care poate fi o semnătură TDC ;). Clip nerecomandat epilepticilor și pudicilor. Am remarcat alunița de pe sânul drept al protagonistei:).

 

NuanțeM-ai prins  Primul single extras de pe viitorul album al piteștenilor aflați pentru prima oara în sacoșă. Funk rocăreală catchy, versuri ușurele, da’ se poate dansa pe ea la mare pe nisip. Ce e cu țapu’ din logo-ul lor e întrebarea mea :)?

 

The CaseGasoline   Alți timișoreni în sacoșă – a fost una cu puține trupe din București, bun așa!-. E cel mai recent single lansat de ei ascultat și în Expirat în București. Un alterntiv potolit, un fel de Linkin Park sau Audioslave la care e musai să remarc vocea lui Ciprian Paroș. Dacă aș vorbi de fotbal aș întreba când îl curtează Barcelona ;).

 

 

 

One thought on “Sacoșa cu prospături #87

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s