Sacoșa cu prospături #89

Iar s-a dat rock la obor 🙂

Pinholes –  Scriu, rescriu și tremur [ cu Bobo Burlacianu ]      Secția infecțioase s-a intersectat cu Secția depresivi să caute leac. Ritm dark balcanic, bass puternic, versuri ca de bocet, vocea lui Bobo – ce-mi place colaborarea asta! – și un clip care trimite spectatorul peste 30 de ani într-un trip din care ori se întoarce vindecat ori nu :). Totul la pachet cu vestea bună, vine al treilea abum Pinholes – Dorumetru.

 

Contraband XThe End of Sanity     Spitalul de boli contagioase metal din Piatra Neamț aduce cea de-a doua piesă de pe viitorul album.  Un pic progressive, un pic pur metal. Nu mă dați pe spate. Mai aveți 🙂 ?

 

 

The SpeakersBlack Future     Trupa de alt/electro/rock/new wave fără PR – fără supărare, da’ băieții ăștia trebuiau să fie mult mai sus până acum – scoate încă o piesă. Pe când album? Pe când și unde live-uri? Sau titlu piesei e premonitoriu? Nu cred. Prea multă calitate acolo ca să nu primească mai mult. Hai, am enervat pe cineva ;P?

 

Scandal Patrula  Un oldie deja ( eu cred că piesa asta are 20 de ani deja ), dar care își cerea lcoul și care îl ocupă acum pe noul lor album ce va fi lansat în aprilie pe 26 aprilie 5 Seconds to Riot. De câte ori n-am căpătat eu vânătăi pe piesa asta \m/!!

 

Underwaves Time will disappear   Ce-mi place cum intră în piesă brașovenii ăștia! Pentru prima oară în sacoșă. Al doilea extras de pe HIATUS, albumul lor de debut. De remarcat încă o voce de metal bună în udergroundul nostru. Cool!!

 

Zammorian –  Shapes Răspunsul Zammorian la lansările Valerinne și Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut nu se lasă mult așteptat. Post-rock ușor psihedelic, foarte încărcat instrumental și un clip wow! Foarte mișto prima parte cu silueta contre-jour, parcă o luptă cu lumina. De ce se cheamă Shapes? Nu știu, dar poate vă lămurește clipul ;P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s