Sacoșa cu prospături #91

A se servi cumpătat 😛

easter-shopping-bag-500x500

BABToday (Out of Context)     Timișora strikes again! Un fusion de electronică cu chitară și ritm tribal. Sună infecțios de bine. Îmi pare rău că nu i-am prins în București  că n-ajung prea des pe aici. În schimb am vizitat eu Timișoara cu clipul lor 😉

Moonlight BreakfastSummer      O altă producție cu potențial viral de la electro/pop/swing-erii auto-exilați în zone unde se pot pune în valoare mai bine decât în România. Parcă simt vara mai aproape cu cântecul ăsta :). Ajută mult și clipul.

 

The Mono JacksPlease don’t   O piesă în engleză după mult timp. Deja e un sound inconfundabil marca TMN. Asta e semn de maturitate la o trupă. Tot asta poate fi și o capcană care să-ți omoare creativitatea. Nu e cazul de data asta. Un videoclip minimalist, cum nu ne-au obișnuit :p. Poate merita mai mult piesa asta.

RoAFrunzuliță  New folk cu inserturi electronice, iar în sacoșă, via Brașov. E ceva activitate aici așa că poate se pregătește un album, ceva :).

 

UnderwavesCarry me     Rămânem în Brașov cu un alt single extras de pe albumul HIATUS, albumul de debut al trupei. Metalcore psihedelic cu voce feminină și pe care sper să o prind anul ăsta pe la festivalurile de gen \m/.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s