Sacoșa cu prospături #92

Unii cară mici și bere în sacoșa de început de Mai. Eu cu d’astea 😉

mici

Cred Că Sunt Extraterestru  – Aventurierii Spațiului (cu Moș Martin)    Asta-i piesa care-mi place cel mi mult de pe recent lansatul album CSCE,  Dragoste cu forța. Amestec de hip-hop, un pic de trap, scratch și chităreală. Diferită abordare muzicală față de primul album, mai agresivă sonor, mai inovativă. Me like ;)!!

Fără ZahărAmintire cu hamsii      Piesa de hăhăială smart și cântat pe plajă, că d-aia i-au dat drumul înainte de 1 Mai ;). Un clip “de râs” foarte auto-explicativ.

Dl. Goe – Bilete      Cel mai DYI clip din lume pe România!! Lansat tot de 1 Mai, când toată lumea are vacanța și marea în cap. Îmi place melodia de mult, cu flowul ei raggae fusion cu briza mării, mi s-a lipit de timpan și parcă mă văd cântând-o nașului ;). Ideea cu clipul DYI ar trebui explorată mai mult și de alte trupe de pe la noi. Cu un smartphone și cu un pic de prosteală serioasă te-ai scos cu un videoclip.

 

Marius DașcăuHey Ana      Care știi o Ana și vrei s-o agăți  ai acum ocazia să te cuplezi cu ea. Dă-i tag și invit-o la mare cu piesa asta ;). Hai succes!

Sex Pula Pistol Dansu de Împreunare      Vrei să agăți? Se poate și pe piesa asta. Da’ tre’ să ai cu ce și neapărat cu mișcare de șold până ți se rupe. Rock’n’roll cum nu mă așteptam să aud de la ei, dar o fac într-un mare hal. De versuri nu vă mai zic. Hai rupeți-vă pe Dansu de Împulănare ;P!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s