Sacoșa cu prospături #93

Sunt și eu plecat puțin și las sacoșa la rând :). O găsesc mega-plină!

 

UnflictedNaiade        Lansare de album – al doilea – și videoclip la piesa care îi dă și numele. Clip filmat în Londophone, o piesă care se luptă între distors și sentiment, o piesă bine aleasă ca definitorie cumva pentru perioada de creație prin care trece bandul.

Why Cat, why?Redemption    Ce-mi place intrarea pe piesa asta! Una power, clasică aș spune, dar foarte bine executată. M-a dus spre Metallica în perioada lor de început. Ia vezi că poți să-i asculți în Ploiești pe 17 mai și-n Fabrica pe 18.

Delia PoparadThe Moon feat Shole (CRIZE)  Ex-Orkid lady scoate al doilea single după ce a luat-o pe calea solo, cu o altă colaborare care i-a ieșit bine, cea cu Shole de la CRIZE. E un alt extras de pe ce va fi într-un viitor, nu prea îndepărtat sper, albumul stors din perioada asta de căutări, Land of Mist.

 

OrkidCucapunzid (The Unload sessions)    Shoegaze acustic cu versuri în limba română! Mai mult decât de ajuns ca să-mi stârnească interesul. Și a meritat! Sunt curios ce părere aveți voi ;). Pe 29 mai îi aveți în Expirat.

deJucărieCurvă    Io-s nervoso-intrigat pe trupa asta că nu au live-uri sau, mă rog, prea puține. Am impresia că ar da tare bine. Ia imaginați-vă cum ar reacționa publicul pe piesa asta.

https://dejucarie.bandcamp.com/track/curv?fbclid=IwAR3tExr3fbz9nzyIYbAPt_kTqYC6ilHNXuGLew2h5N8Fzp_NvYx4EIEFli8

 

The Sonic TasteNo Surprize   Ba încă e surprize :D! Nu mă așteptam ca dintr-un r’n’r cu sonorități a la Def Leppard să mai scoți în 2019 ceva cool. Reușesc să învie în mine sentimentul ăla de puștan din anii 90′ care dădea cu nasu’ de greii rock’n’roll-ului. Bine, băăăă!!

 

 

GrimusHeart to break    Al patrulea single extras de pe albumul de anul trecut Unmanageable Species. Stilul lor, DM rockish, cu versuri smart, de pe un album care nu a primit la noi ce ar fi trebuit, dar care pare mai apreciat pe afară. Un exemplu de trupă mare, dar care n-a obținut ce ar fi meritat pe măsura talentului.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s