Meat & Grill: Lucia

 

lucia2

   Mă apuc si eu să vă scriu din ce mai discut cu trupele/artiștii noștri. Îi prind pe la concertele lor, pe la concertele altora și mă bag în seamă. Ei, din ce vorbesc cu ei  o parte rămâne confidențială și, din respect pentru ei, n-o pot dezvalui că, nah, sunt un gentleman :P. Dar restul v-o servesc cu drag și garnirură. 

   Primul episod e cu fragila roșcată care a rupt pe toata lumea acu’ vreo 7 ani cu SilenceLucia.

Io: Muzica ta e plină de sensibilitate așa că încep ușor. Îți plac micii :)? Crezi că merg cu muzica ta?

Lucia: Nici n-ai idee. Micii ocupă un loc special în sufletul meu. Recent am fost întrebată care ar fi ultima mea masă, dacă aș avea posibilitatea de a alege: mici de la Sat Boss de la Dedulești, fără nicio ezitare. Micii merg cu orice fel de muzică, pentru că au un exterior rumenit și crocant, dar sunt moi și sensibili pe dinăuntru, cum ar trebui să fie orice piesă bună. 

Io: Mai știi ce s-a întâmplat cu trupeții din The MOOod, cei de la care a plecat într-un fel călătoria ta?

Lucia: Da! Marius activează în Marea Britanie în trupa MOSES, Mircea și Bogdan pe plaiuri mioritice în trupele Coven Clash și respectiv BRUTE

IoSamsara pentru mine e un model de mașină rusească, pentru tine ce înseamnă?

Lucia: Pentru mine Samsara înseamnă viață, moarte și renaștere, un ciclu infinit prin care trecem toți (metaforic vorbind) ca să nu rămânem mereu la fel. Nemetaforic vorbind, mai înseamnă și restaurantul din Cluj unde găsești cele mai bune paste cu hribi din Univers. 

lucia1

IoFood chain mi s-a părut o încercare de accelerare a bpm-ului spre zona dance. Mi-a plăcut ideea și cred că te prinde. Poți s-o iei spre Jessie Ware :).  Ai vrea?

Lucia: Îmi place Jessie Ware, dar diferența dintre mine și ea este că ea știe exact ce vrea. Eu încă experimentez, deci nu știu niciodată cum va suna următorul material până nu se întâmplă propriu zis. 

Io: Urmează clip la Catastrophe, a treia piesă cu clip de pe Samsara și, am eu o intuiție, că e o piesa care este mai mult despre tine decât altele.  Sunt pe aproape :)?

Lucia: Foarte pe aproape. Catastrophe este poate cea mai autobiografică piesă de pe Samsara și vorbește despre hiperemotivitate, pe care am considerat-o foarte mult timp un defect. 

IoExpirat te găzuiește de data asta pe 16 mai la lansarea clipului. Dacă ai vrea o lansare de clip în orice club din lume unde ar fi?

Lucia: Putem considera Royal Albert Hall un club?

Io: Gata. Ai scăpat de grill. Last one :). Ce zici de piesele celeilalte Lucia official de pe Youtube, chinezoaica :)?

Lucia: Și nu e singura! Mai e o Lucia și în Scoția. Cred că sunt fana ei mai mult decât a primei menționate, pentru că mi-e mult mai ușor să înțeleg engleză. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s