Sacoșa cu prospături #95

Ce-am mai prins în plasă zilele astea…

 

Vlad GorneanuUmbre prin aer  Forever punkerul Vlase a mai scos o piesă solo după colaborarea cu Bujor Stoicovici. Umbre prin aer aduce a Printre nori ca stil muzical, uneori chiar Pink Floyd-ish, dar ca text e de fapt o declarație de revoltă a copilului Vlase, motociclistul care lasă urme prin aer cu degetul mijlociu pentru toate dogmele și tarele societății. Un album așteptat ;).

 

LuciaCatastrophe    Un alt cântec cu iz de declarație personală. Al treilea single cu clip de pe Samsara, dar de data asta un pic altfel făță de ce ne obișnuise Lucia din punct de vedere al registrului sonor. Un electro mai dark, cu aceeași voce plină de emoție. Că doar își expune demonii pe afară ;).  Foarte bine susținută piesa de videoclip. Așteptam focul ăla purificator de pe final!

 

Paint for the BlindOur Stricken ways   Post-rock hits again! De data asta din Timișoara de unde vine prospătura asta. O călătorie emoțională. Primul concert al lor va fi împreună cu Mvntele pe 25 mai ;).

Folclorescent cu Ștefan NegurăChemarea     Wow! Ce fusion de beat minimalist, folk și inserturi de folclor românesc. Foarte mișto produsul final. Cică urmează album. Keep an eye on it ;)!

BașkaBașca    Gașca ex- Trip Manila , pe care n-am experimentat-o live și-a și schimbat deja numele și un pic componența,  și-a scos Bașca. E pe vine și albumul Est Minor. Un trip-hop folkish cu multe jocuri de cuvinte. Poate totuși vin și ei cu un live curând, zic :p!

 

UniformaLegoman   Post/synth/punk de București cu un extras de pe albumul Dristor Tranzistor lansat acu’ vreo lună plus clip stop-motion cu figurine Lego. Nice! Start the dance!:)

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s