Sacoșa cu prospături #103

Hai s-o luăm ușor că-i căludră mare și sacoșa e plină.

Screen Shot 2019-06-18 at 5.57.33 PM

 

LazerbreathPiesa de vară 05    Struțo-rechinul care respiră laser pășește pe plajă la răsărit să împrăștie cu vibe de vară. Piesă cu gust de dimineață d’aia de după o noapte nebună în care ai fost magnific, tata plajei, dar pleci singur în cort.

 

EyedropsCa să zburăm    Dedicație de la Eyedrops pentru toți corporatiștii care vor lucra pentru deadlineuri în vara asta, pentru cei care amână viața pentru mai târziu, pentru cei care confundă scopul cu mijloacele. You’ve got me at “Ascunde harta vreau să mă pierd”. Mulțumesc de încă o piesă pe care o voi fredona vara asta 🙂 ♥♥♥!

 

FallenHome is where heart is    Premieră la sacoșă! După titlu zici că urmează o baladă, după primele acorduri știi că e așa, dar versiunea metalcore. Băieții au o pauză de la cântări live așa că dacă-i vedeți pe vreun afiș șo pe ei că nu se știe când ;P.

 

E-AN-NAApele înghețate  Era timp de ceva răcoare. Vă dau Apele înghețate din mintea voastră. O baladă folk-metal de pe albumul pe care-l vor lansa în toamna asta – Nesfârșite-. Au și ceva apariții pe la festivaluri open-air cu multe piese noi, aviz amatorilor.

Sex Pula Pistol Nihil sine pula      Versiunea pula a lu’ Meneaito. Cum versurile sunt aproape neinteligibile se poate strecura la orice nuntă de la Carei la Călărași pe post de piesă din Brazilia. Să vezi ce mi ți-o fac ăștia hit pe ZU :D.  Dealtfel o piesă pula valoare, dar e vară ce plm 😛

 

Florin GiugleaI want it now   Cum vii tu în epoca trapului și minimalului cu floricele d ‘astea de blues!? Da’ eu mă bucur că mai sunt artiști care cred în pasiune și misiune. Am ales special piesa asta la vârf de sacoșă să rămâneți cu ea pe plajă după apus. I-auzi ia joaca pe chitară 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s