Extra Dilăn

Backstabberu’ cu bască, Apollo 11 din Moon Museum, parte din legenda Kumm aka Oigăn are un proiect solo în care se joacă de-a Bob Dylan. Aşa interpretez eu acel plays din Oigăn plays Dylan, titlul seriei de concerte pe care o are prin toată țara. Cred că e al treilea gig la la mine, da’ n-am apucat să mă laud aici încă. Ei, cel mai recent a fost în ExtraTime în centrul vechi al Bucureştilor.

Neaşteptat loc, cu muzică de-a mea în marea de manele şi pampirapuri. A avut chiar o agendă faină vara asta. A mai rămas doar RoadKill Soda pe 8 august. Poate continuă totuşi :).

Scena improvizată la unul din capete, ferestrele larg deschise şi bere direct din tank. Apoi muzica. Un setlist generos, mai mult de 15 piese după numărătoarea mea. La o parte din ele am avut plăcuta surpriză să o vedem și auzim pe Ami Crișan partner in crime alăturându-şi vocea de a lui. Şi ce mişto iese un It ain’t me babe aşa! Vezi aici Oh, Sister. Mucalit și cu umor fin Oigăn n-a ratat ocazia între piese de a ne arăta cât de actuale și aplicabile realității românești sunt unele din textele lui Dylan ;).

Pe lângă publicul cunoscător – printre care erau și alți backstabberi- am fost bucuros să găsesc acolo ceva adolescenți care veniseră cu părinții și nu erau deloc încurcați sau n-aveau vreo părere de rău că nu-s la Anton. Nice! Fain a fost să vezi și trecătorui care recunoșteau piesele și se aciuau pe la ferestre sau pe la o bere.

Dacă l-ați pierdut puteți să-l prindeți weekendul ăsta în exact aceeași manifestare artistică, Ami included, la cLoverFest la Muscel. Go!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s