Sacoșa cu prospături #108

De pe plajă. Credeam că vara mai salcâm, da’ face ce face undergroundu’ și-mi umple iar … sacoșa ;P

totebag-natural_5eafe49b-6f9a-41ba-981b-744a33dc1f52

BRUTESubhumans   Cecherau! Prima piesă pe online de la BRUTE. Love la first auzire. Îmi dau un vibe de Linkin Park, iar versurile scurte și crude se acordează, din păcate, cu ce vedem zilele astea în jurul nostru. Recomand de văzut live pe 7 august la Quantic. cu Recycle Bin și Crazy Town.

Sex Pula PistolVara asta sunt fantastic   Imnu’ plajelor pe anu’ ăsta! Dark folk cu deviații androide și cu potențial de urlat la beție de-ți sar creierii.  Pe repeat :)! De data asta piesa este  împachetată vizual mai laborios cu clip. Tot pe plajă cu celebrele deja costumații SPP. Fain de urmărit reacțiile trecătorilor matinali ce apar accidental prin clip. Și-au tras cea mai poveste horror de zis acasă la vecini 😀

Deliric & Silent StrikeAm visat că schimbăm lumea    Altă piesă dureros de bună. Versuri radiografie a societății românești.

Am visat că schimbăm lumea

Ne-a schimbat tot ea, e culmea!

Recunosc că mi-au adus în minte gașca din liceu cu care am amintiri o droaie, dar din ei doar 2 mai sunt prin țară și nici cu ei nu prea mai țin legătura. La ora la care v-o dau în sacoșă e o prospătură de 1 milion de vizualizări pe YT.  Pe 28.09 la Arene se lansează al doilea album al colaborării lor, una din cele mai faine din ultimul timp.

 

The Amsterdams Avatar  Hai că ne lipseau piesele noi de la voi, you beaches ;P! Mai mult spre eclectic decât spre șlagăr și un mix/producție Adam Whitaker. Eu zic că se coace de-un album 😉

https://theamsterdams.bandcamp.com/?fbclid=IwAR20DcyA2jR2CPFBkOQn2DKUNS7cT1ppV96c2XLRD3a_f5kpDq6JNKI38tA

 

Contraband XSeduced .  I-auzi-i cum intrăăă!! Prog de sub Pietricica. Pentru niște puști au multă calitate la instrument. Nici ei n-au stat degeaba anu’ ăsta și au avut release după release (cred că vreo 4-5 deja) semn că se apropie lansarea albumului de debut. Îi puteți vedea la Bucovina Rock Castle pe 23 august.

 

 

Bite your tongue!Rainfall   Single numero tres pentru proiectul sătmaro-bucureștean!  Metal cu un pic de industrial prin el. Îmi aduce aminte stilul de pe piesa asta de Clawfinger. Good all times ;).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s