Sacoșa cu prospături #113

E cu 13, 113. Cam pe bagabonțeală, pe răzvrătire sacoșa asta ;).13

 

WatzzyBere  Funk rock educativ coborât parcă dintr-o reclamă la bere. Beți, beți, da’ responsabil, ăsta pare să fie mesajul brașovenilor. Piesă numa’ bună de petreceri de burlaci ;).

Jean Gavril & DOCVagabond  S-a făcut Jean tovarăș cu DOC de la CTC pentru piesa asta. Un hip-hop cu r’n’r catchy la vers și beat. Clipu’ e haios rău și oferă și explikația pachetelor cu praf alb eșuate în vară pe plajele din Eforie și Tuzla. Ce-i aia șaicoo :)?

Just Another LieCam așa pare    Imnu’ corporatistului în varianta ska&funk. Sound și atitudine. Îmbârligate versuri, da’ idee clară “Posmodernismul te bagă-n dubii” :). Ce mișto tranzitie pe sax de la manea la café concert trecând prin Gary Moore! Piesa a fost lansată la început de an, dar acum are și clip. Ia de băgaț’ un ochi și atenție la detalii ;)!

Electric Tuxedo feat. JRozzi Countdown    Electro pop de la o trupă românească din insula britanică. D-aia sună așa. Bine lucrată, merge pe zona de dans, dar prefer Better than Advertised, tot o colaborare a celor doi, o piesă care pentru moment e subapreciată.

Trip ManillaVertij   Nici n-au lansat bine albumul Est Minor și vine prima piesă din noul album 03:00 TM. Cum e asta nu știu, dar devin rezidenți la sacoșă :D. Vertij e un hip-hop experimental foarte inventiv pe partea de secție ritmică unde o chitară nu se lasă și se tot bagă în seamă. Versuri ca un vertij. Atenție la amețeală ;).

Alira Mun Limit me not   Electronic techno experimental produsă și masterizată ca pentru undergroundul berlinez. Io tot o aștept prin București. Cineva?

https://aliramun.bandcamp.com/track/limit-me-not?fbclid=IwAR2KouizNvduAmYefggv7eX8V7CXsfRoQjPSyCTkG17FPEbRO5E6tJuShW0

Screen Shot 2019-09-16 at 7.54.06 PM

 

13

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s