La Lilieci

Că tot nu fusesem vara asta la Mercato Comunale am zis să merg în toamnă să-i aud pe Dimitri’s Bats cum îmi cântă Cold acustic la 16°C :).

Deci Mercato Comunale, un fel de Hipsterezia, chipurile o replică de piață agroalimentară, de fapt un locaș desenat pentru a atrage corporatistul cu apucături hipsteresti E așezat și strategic la baza unor clădiri de birouri de pe Buzești și aproape de Piața Victoriei ;).

Frumi desenat, umpic posh/glam, cu foodcourt boem și câteva containere colorate pe post de activări/advertising. Mda, not my place, da’ nici rău nu e. Cred că ar avea și mai mare succes pe la Aurel Vlaicu ;). Oricum ideea de a aduce trupe la cântări acustice acolo e de salutat. E discutabil dacă e ok pentru trupe că acolo e intrarea moca și se cam canibalizează publicul, dar mă gândesc că-și face fiecare calculul lui. Io am mers să aud cântec de liliac și asta am făcut.

Spre uimirea mea sunetul a fost aproape impecabil, cu un sunetist atent la reglaje fine pe fiecare piesă.

Liliecii tot lilieci. Îmbrăcați all black, dar cu un Radu Osaciuc blond! E prima oară când îl văd eu așa. E look-ul lui de după recent lansatul lor clip la Just a little bit ( vezi-l aici) unde și-a jertfit podoaba de păr pe altarul artei. Asta a fost și piesa cea mai dansa(n)tă, cântată la refren de audiența zgribulită și primind aplauze chiar și de la balcoanele maternității din spate :).

Au cântat vreo 12 piese, unele cunoscute ( Away, Bottom of the ocean, Cold – vezi aici live-ul ), dar și unele mai neauzite, cel puțin de mine. Plus interpretarea lor la Toxic-ul lui Britney Spears.

Ce să spun, s-au descurcat la acustic, dar eu îi prefer electric, acolo mi se pare că-și dau dovada talentului ei fiind totuși o trupă de alternativ cu mult electro prin el așa că acusticul e chiar o probă de foc. D-aia zic să mergem pe 18 octombrie în Expirat ;).

Ci vediamo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s