A new taste. The Sonic Taste

Parcă aud cum sună titlul articolului ca o reclamă americană la bere :). A venit însă natural, în timpul concertului The Sonic Taste din Control, inundat fiind de rock’n’roll și energia lor. De fapt n-a fost un concert per se ci un fel de party r’n’r la care ai o scenă cu instrumente și unii, din păcate nu foarte mulți, care au plătit la intrare.

Trupa asta n-are un an de când s-a format, dar are mulți ani de prietenie în spate. Primul concert a fost acum doar câteva luni, are 2 membrii rezidenți – Mircea Petrescu & Mihai “Baby Jesus” Nicolau ( sau 3, că bassul Liviu Popescu e mai mereu cu ei), 4 single-uri deja și respiră, transpiră rock. Bine, băieții au ceva experiență de scenă prin alte proiecte care au lăsat și lasă urme prin undergroundul nostru (RKS sau Up To Eleven). Și muuuulți prieteni ;)!

Cum sună? Un alternativ în forță. Un Oasis cu Scott Weiland vocalist sau Foo Fighters cu Liam Gallagher. Dap, sunt fani Liam că d-aia i-au urat de bine că n-a mai apărut la Fall in Love ;). O să-l coste.

Deci, pe lângă cele câteva piese ale lor In your eyes, Different (my favourite), No Surprize, au umplut setlist-ul cu prieteni și ceva coveruri. Așa au ajuns pe scenă, direct din fața ei :), Turcu Alex pentru un cover Oasis R’nR star, Tavi care a rămas până la final cu ei, proaspătul tătic Alex Purje– trăiască prințesa lui!- și, pe No Surpize, a venit partener in crime la voce și Sir Pshyco Sexy aka Robert Nicolas Pița (vezi aici) cu extra-boost de energie. După bisul executat regulamentar au lansat și clipul la Gueril’Love/Gimme Love, un one shot take după un artist american de street art. Din păcate luminile nu s-au prea stins la scenă și nu s-a văzut chiar bine. Dar luați-l de aici și recomand să-l priviți cu atenție ;).

Au avut și merch tricouri & stickere, deci oamenii sunt hotărâți să stea cu noi o vreme, lucru care s-a cam văzut din risipa de energie și rock’n’roll aruncată peste noi. Să vă țină, să vă iasă și hai lucrați la piesele alea noi să vină și album \m/!!

One thought on “A new taste. The Sonic Taste

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s