Sacoșa cu prospături #114

Nu știu ce simțiți voi când desfaceți sacoșa, dar eu sunt tare bucuros când o umplu cu așa bunătăți 🙂

Screen Shot 2019-09-24 at 7.02.50 PM

The Sonic TasteGuril’Love/Gimme Love   Rock’n’roll with a taste. Al  patrulea lor single are și clip lansat de curând în Control la un fel party r’n’r plin de prieteni și invitați pe scenă (vezi aici cum a fost). Clipul e un one-take shot de la un artist american, cu ceva skepsis pe final. Ia de bagă ochiul interior ;).

Ana ComanContratimp  Bineeee, Ana! Ce bine-ți vin versurile-n română! “…simt un poate, văd un parcă” ce joacă de-a cuvintele. Deși vocea e în alt registru îmi dă starea de la Cigarettes After Sex. Sunt nehotărât dacă ți se potrivește mai bine româna sau engleza așa că poți, te rog, să mai scoți câteva din fiecare poate mă dumiresc :)?

 

Deliric X Silent Strike feat. Cătălin Chelemen (COMA) – Cioburi de Mine       Pfoai ce album vie de la băieții ăștia! Lansare la Arene pe 28 septembrie. Posibil, albumului anului. Aici avem o colaborare perfectă cu Cătălin de la COMA. Mamă și ce versuri! Când găsești artiși care caută perfecțiunea versurilor de-ar intra în battle cu Eminescu însuși îți dai seama de distanța dintre mainstream și under. Glossa, oglindă, vă prindeți voi 😉

 

AN THEOSRenăscând   Primul extras de pe al treilea album al trupei de epic folk metal. Un clip la fel de epic cu inserții dacice. Tobe demențiale! Urmează un turneu de promovare prin 8 orașe cu haltă în București pe 5 octombrie în Fabrica.

 

Riot MonkBe Pălincă  Continuăm cu un imn  grungee-punk moroșan din care puteți extrage un filon românesc pur și cu multe grade. Nu pot decât să-mi pară rău că vara ce-a trecut n-am prins un mosh pe piesa asta. De ce ? Vedeți în clipul DIY făcut cu ajutorul lui Vladimir Gheorghiu prin turneele lor, clip scos pentru fani, cu fani. Mă-c să beu o pălincă ;)!

 

The Mono JacksInfinit      …… liniște …….

După ce-am băut pălinca mă retrag în simplitatea infinitului, moment de contemplare filosofică activat de piesa asta. Al patrulea single de pe albumul Ușor distorsionat care are clip. La cât de sensibilă e piesa asta a venit clipul la ea. Da, așa-i povestea păpușilor și a artiștilor/echipei din spate. Anei Crăciun Lambru i-a plăcut atât de tare piesa încât a vrut să-și pună povestea vizuală pe acordurile ei. A ieșit cel mai mișto clip de anul ăsta (n.b.).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s