Sacoșa cu prospături #115

All rock \m/!

Screen Shot 2019-09-27 at 5.33.37 PM

Alex and The Fat PenguinsQuantum Physics    Deci Foo Fighters, dacă ajungi vreodată pe la noi, uite pe cine ai în deschidere :). Și vocea lui Alex, varianta engleză, aduce a Dave Grohl. Aceeași particularitate a pieselor lor unde amestecă româna și engleza. Au și un uoooă pregătit de live-uri parcă ;). Lansare clip în Quantic, dar îl puteți vedea deja aici :).

GunsheeInward    New entry la sacoșă! Prog instrumental de la Brăila, un oraș din care nu aud prea des de trupe rock. Azi la Yellow alături de Saddayah și ExomniaBun început \m/!

 

Phonic BombWinter  Luați a doua piesă de art-jazz-rock de la brașoveni. Să aveți ce asculta pe ninsoare 😉

 

Purple CaravanLight it up   Mamăăă, ce intrare are piesa asta! Caravana purpurie de la Craiova pentru voi cu stoneru’ lor psychedelic.

“Come on, come on, come on

Come on, light it up!”

 

Katharos XIIIXavernah Glory   Al doilea single de pe albumul ce va fi lansat, pe 14 octombrie, Palindrome. 11 minute de dark jazz și mai puțin metal decât la primul extras, Caloian voices.

 

Zdob și ZdubColindul Leului  O nouă piesă de pe viitorul album Bestiarium. Ca de obicei muzica lor are un filon de inspirație folclorică. Ce e interesant de data asta este un mix de sonorități moldovenești și … africane. De aici și cheia videoclipului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s