Sacoșa cu prospături #121

Vă scriu carte de departe…

NuanțeM-ai prins Are și clip acum piesa de pe albumul Două minute lansat prin primăvară. Funk rock de la Piteși ca fenta lu’ Dobrin. La vers, dar și la sound. De videoclip ce să zic decât că m-am distrat max. Cu final neașteptat 🤣. Se văd pe 10 noiembrie la The Pub Universității

JAZZ8 + Plantelor PaișpeInstrucțiuni de folosire a cuvântului Cecherau! Na uite cum poți să faci să pară catchy o lecție de limba română când o pui pe un rap groovy. Ăsta este noul proiect pe care-l începe Cosmin aka JAZZ8. Big up 🤘!

Elven BirdThree People Premieră la sacoșă și ca trupă și ca stil. Cred că e prima urmă de gospel din ea. Three People e primul single de pe albumul nou, The Japanese Tree. Indie folk, un pic de blues și o poveste în piesă. De remarcat videoclipul într-o tehnică interesantă de la Moondash Project, ocazie cu care descopăr și eu proiectul ăsta.

Marius DașcăuUnde te vezi peste 5 ani Știe Marius de ce vine cu întrebarea asta. E standard pentru un interviu corporatist și din ce în ce mai fără de răspuns. Dă el unul pe piesa asta. Dacă vrei să-ți faci intrarea la colega romantică de la progect menegiment trimite-i-o ;).

20 Secole VulpeDe ce te muți Le-am auzit piesa într-un concert pe la început de vară şi mi-am zis că o să meargă bine de plajă şi la panaramă, mai ales cu versurile astea ambigue :p. Au lansat-o doar acum, dar vine cu 2 clipuri. P-asta n-am mai auzit-o 🤣. Al doilea clip va fi lansat la gigul lor din 2 noiembrie din Trei Bețivi Bar. Până atunci luați-l pe ăsta.