Sacoșa cu prospături #120

Iar am amestecat stilurile de nu se mai știe care ce cum 😂😂😂

Screen Shot 2019-10-24 at 5.06.03 PM

TragicStained După ceva pauză uite că vin cu o veste bună. Stained e al doilea extras de pe albumul MIRRORS pe care-l vor lansa în 22 noiembrie în Club Fabrica. O piesă mai mult stoner psychedelic decât metal semn că noul album are ceva surprize pe el 😉.

NaviBox Pentru prima oară la sacoșă Navi. O voce á la Celine Dion plus chitara lui Petre Iftimie (Contraband X). Mă prinde rar popul, dar na că se mai întâmplă :).

Omu Gnom feat. Cătălin Chelemen ( COMA ) – AI Cel mai sociabil antisocial din societate a lansat album nou – Muzică de pus pe gânduri – plin de colaborări faine. Acum v-o dau pe cea cu Cătă de la COMA. Un rap minimal, o chitară și două voci din două spectre diferite care dau tare bine împreună. Și da, e rap cum trebuie să fie rapul, cu mesaj!!

Ascultă și cumpără de aici.

Screen Shot 2019-10-21 at 6.30.22 PM

Dimitri’s BatsBe alone Eu i-aș ține pe băieții ăștia numa’ în căutări. Pe bune! Au o perioadă acum în care sar ideile din ei. Bine că apucă să ni le dea. De data asta o explorare și mai spre electro-pop.

MarúJungla Fresh de pe recent lansatul album Welcome Love Back. Piesă pentru cei care-s la momentul ăla în care te întrebi ce cauți tu în viața ta. Lauți-vă inima în dinți, maceta în mâini și, cu cântecul ăsta în căști, redescoperiți-vă. Parcă asta zice, nu !?

THC (The Hyde Club)Requiem La un an de la lansarea primului album Here We Are iese o altă piesă nouă. Îi pierdusem, nu mai știam nimic de ei. Nici live n-am prins cu ei. Bine că-s vii. Alive & kickin’ \m/!

SPAMundeseduce Deși auzisem piesa asta în concert tot mi-a scăpat un zâmbet când am citit titlul știind încercările prin care trece trupa odată cu relocarea lui Cosmin. Deci unde se duce Cosmin? Important e să rămână trupa asta în viață. Un cântec de let go ca să (ne) panseze pe ici pe colo pe unde se mai poate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s