Sacoșa cu prospături #126

Pfai! Cum plec să beau o bere și să mănânc un mic cum se umple sacoşa toamna asta ;).

GramofoneBlack. Un electro remake al piesei Blackhole lansată anul trecut, piesă de pe albumul Confessions from the Belly of the Beast. Mi-au dat greu de tot!! Care versiune îmi place mai mult acum!!? Nu știu cu cine s-au înhăitat, dar le-a ieșit bine. Audio&video.

Robin and The BackstabbersTarantella La ce e bună o ușă care dă spre un zid? Matematică subacvatică printre versuri. Ca feliile de ceapă ni se dezvăluie noul album al krypto-alternativilor de-şi spun Robin şi înjunghetorii pe la spate. Tare mișto clipul cu riderul. Eu zic că e filmat pe platou la Piatra Arsă, voi ce ziceți? De abia așteptam săritura aia prin ușă :). Au lansare pe 30 noiembrie la Arene și eu merg :P.

BABMagnolia O alta trupă din electro-Banat cu care m-am văzut o singură dată. E clar o școală şi o aplecare în zona aia de țară spre muzica asta. Electro-downtempo and a bit of dark. Single după single mă uimesc și mă aștept să aud de ei de pe o listă de festival mare de pe afară ;).

Tourette RouletteTime machine Auuuu, ce m-au faultat!! Ludic synths and alternative electro. Băieții ăștia nu se mai satură dă sexyness. Pesă de catwalk, videoclip de Victoria’s Secrets ;). Aud și o secundă de Bee Gees pe acolo ;p.

ZMEI3Plouă cu ea Gata. Pun pauză. La mijlocul sacoșei plouă hard. S-a spart o pungă cu melancolie forte și-și face de cap. Începe à la Morricone și apoi o ia razna. Control 20 decembrie dacă vreți să aflați ce s-a întâmplat de fapt 😉

JurjakÎn gol De data asta încep cu clipul care este impecabil. Cool, sexy, dark. În rest Chris Rea is still alive pe partea mai rock așa ;).

I’m the tripThings You Do for the Last Time – “MO” Version – Piesa asta m-a făcut să caut filmul și să merg la el. Lansată pe albumul de acum vreo trei ani A True Story About Vampire Love și care prinde a doua pereche de aripi. Dana Rogoz, mocănița, Just be fire girl!!

Michael DrewNot in a wall O surpiză pe cât de neașteptată pe atât de mișto.

Un indie alternativ spiced up cu electro şi voce à la Smith. Cine are urechi să audă. Cine are urechi şi minte să aleagă ;).