Sacoșa cu prospături #134

De Blue Monday vă dau o sacoșă plină 🤘🤣

Screen Shot 2020-01-20 at 6.21.12 PM

The Mono JacksGloria  Vinee! Albumul cu același nume se dezvăluie încet cu punct terminus 8 februarie la Arenele Romane. Același sound The Mono Jacks, dar cu ceva nou, un quelle que chose, un j’ai ne sais quoi. Haide să vedem cum se va scrie istoria 😉

 

ImortaliaDintr-o privire  Divizia synth gotică locală n-are stare în perioada asta deprimantă a anului și mai lansează o piesă. Nu știm cine este misterioasul chitarist Marius care aduce distorsul în aceastp piesă dancy, old school, dar e de apreciat demersul 🤘!

 

om la lunăLiniștea Eu n-am ce adăuga la piesa asta. Vă las gândurile lor cât timp ascultați de câteva ori, pe repeat, piesa asta…

‘Liniștea’ este despre perechi desperecheate din neatenție sau din prea multă siguranță. Din nesincronizare. Din gândul că totul ni se cuvine și că totul este mereu despre noi – niciodată despre celălalt.
🎵 ‘Liniștea’ este despre părinții care nu reușesc de fiecare dată să asculte și să înțeleagă cine sunt și ce își doresc cu adevărat copiii lor. Și că aceștia nu sunt părinții lor, ci niște oameni noi.
🎵 ‘Liniștea’ este despre viața trăită în cea mai mare viteză, în cicluri luni-vineri, în salturi din anotimp în anotimp. În care nu apuci să mai și stai puțin. Să vezi dacă e bine încotro te îndrepți. Sau dacă îți dorești cu adevărat asta.
🎵 ‘Liniștea’ este despre oameni plini de intenții bune transformate în finaluri dezastruoase. Este despre neputința schimbării finalului și mai ales neputința propriei schimbări.

Clipul vine pe 24 ianuarie în Control. De neratat!!

 

Barely RebelBoulevard of Promises feat. Alexu and The Vocies Inside   Pe filiera Londra-Brașov ne vine piesa asta indie melcancolică. Dacă o scotea Kiwanuka sau Savoretti era hit deja. Așa, ne mulțumim cu ea la Guerrilla deocamdată. Clipul e ce trebuia. A avut forța să mă facă să evadez trei minute jumate 😉

 

Deja WhoKung Fu   Indie pop cu ceva throwback in the 90’s cam ce se poartă zilele astea. Bine legat și merită mai multă atenție proiectul ăsta. Poate-i lipsesc live-urile?

Sex Pula PistolSă vii cu măta la școală    Io v-am zis că băieții ăștia “are” valoare internațională pe mapamond. Engleză, franceză sau maioneză. Luați de la prolifici acum un scream punk de răsturnat catedra. Ce e interesant la ei  esta că, deși o ard punk cu pula pe sus, comentariile lor  și ale fanilor, ytube sau fb, sunt scrise aproape impecabil din punct de vedere gramatical. Din perspectiva asta eu nu m-aș pune cu armata lor. Totuși, mă-ta se scrie cu cratimă 😉.

 

 

Gata.

Screen Shot 2020-01-20 at 6.21.12 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s