Sacoșa cu prospături #133

Între mersul la sală și salata pe care o băgați cu gândul la sarmaua de sărbători vă invit la acest platou de prospături la început de an 🤡🤣😎.

Screen Shot 2020-01-15 at 5.22.47 PM

Eat Your HeartFading   Proaspăta apariție din peisajul metalifer clujean mi-a ajuns în atenție pe filierea Deermusic și Swanboy Music. Doar al treilea clip pe care ni-l propun în cei doi ani și un pic de existență, dar ani în care și-au construit un sound curat, așezat pe zona metal hardcore, cu o voce screamo cu potențial. Ăsta e pentru ei anu’ în care ori rup pisica-n două ori se aliniază la lungul șir de trupe care au dispărut tinere speranțe. Așa că țineți-o sus cu munca bună 🤘🤘🤘!

Just Another LieChecea  Dacă sunteți puritani o să săriți de cur în sus pentru că avem aici un experiment de reggae, manele și puțin ska. Dap, așa a vrut mușchii lor muzicali și de ce nu? N-aș zice că e una din piesele lor hit, da’ simt un filon acolo care merită explorat.

 

Electromagnetic InterferenceHelen   Prolifică perioadă mai are proiectul ăsta. Proaspăt revenit dintr-o aventură americană pe Route66 ne dă piesă după piesă din noul său sound, mai rotund, mai lucrat, cu mai multe layere. Aștept cu nerăbdare un live 😎

 

PinholesZagadka  O altă piesă de pe Dorumetru care iese la lumina ochilor, aka are clip 😉.  Cred a patra care are onoarea asta. Imaginile slow motion, black and white, filmate prin concertele de promovare ale albumului se mulează pe shoe-gaze-ul lor pesimist, dar și cu o joi de început de ianuarie. De ascultat când ai plus de serotonină 😉

ImortaliaNice Morbid Helpers   Synth/goth pur instrumental de data asta. Piesă de jumulit bradu’ sau de coborât pârtia neagră pe ceață. Recomand să citiți gândurile despre underground ale lui Dragoș, lead-ul trupei. Vezi aici.

DeliaAruncă-mă   “Decât” “vroiam” să subliniez magia distorsului 🤘😎

 

Screen Shot 2020-01-15 at 5.22.47 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s