Sacoșa cu prospături #143

De rafturile pline ale hypermarketului online vă aduc sacoșa… cu mănuși și măscuță. Și nici nu dăm mâna cu virusache😄.

covid1

Aida și NoiSkype & Energie   O piesă în doua părți care aparent nu zice nimic și mai are  și monorimă 😄. Candoarea vocii lui Mihai împletită cu cea a măiastrei Aida suprapuse peste tringhiul sentimental cu Larisa ba pe Skype, ba prin Energiea, asortat cu saxofoane și pian, uite așa se construiește indie-post-romanța. Și totul se întâmplă datorită calităților de dansator ale lui Mihai 😜

 

 

Orkid  – Acasă     Orcile shoegaze au  Deraiat !!! EP-ul Deraiat. Nu așa cum am/ar fi vrut, cu un party în Control. Printr-o coincidență stranie versurile și vibe-ul piesei Acasă, primul extras de pe EP, capătă valențe noi prin lupa ultimelor evenimente așa că post-traumatic bluesul lor cu accente prog e și mai stârnitor de emoții.  Accesorizat cu un  clip genial by Matei Băcanu, o metaforă vizuală asupra vieții, timpului și implacabilului. Tot EP-ul poate fi ascultat și cumpărat de aici.

 

Alex & The Fat PenguinsUrsul  De pe Cardiosonic, albumul ce va fi lansat de baieți prin aprilie cu voia covidului. Cu o sursă de inspirație folclorică atât sonoră prin ritm, dar și înversuri versuri. Îmi cam place cum crește ritmul piesei spre nebunia de final  😉.

 

ALLABright Eyes  O surpiză pe zona indie-pop, ALLA, e a doua oară când îmi atrage atenția. Un sound cu ușoare influențe 80’s în special pe partea instrumentală dacă tot e revivalu’. Scoate rar, dar bine. Văd că s-a “înhăitat” cu Underdog deci, bine 😉.

 

Alexu and The Voices InsideHands in my pockets   Un alt extras de pe albumul The Struggle of Living Pure at Heart ce avea lansarea la sfârșit de martie, dar… Ascultănd versurile m-au dus spre o poveste personală și care mai doare încă. Next time you’re alone I will catch you. Tare scormonitor de gânduri și emoții Alexu ăsta ♥️♥️♥️

 

ASTRONOTS Lumea de sub noi   Continuă livrările de pop ușor trapizat venit la pachet cu vocea lui Silviu Pașca, băiatul cu barba mare 😜. Toate piesele compuse în proiectul ăsta au cumva o legătură cu spațiul așa că nu m-ar mira ca lansarea albumului să fie de o aliniere de planete😄. Și aici remarc inventivitatea versurilor inclusiv prezența lui Cănuță. Mai știți cine e Canuță?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s