Sacoșa cu prospături #142

Goale rafturile la hârtie igienică, dar la piese proaspete aprovizionarea  merge strună 😋

half full

Bodark Când ne mai facem bine    Bodark revine după o pauză de vreun an și cu o componență destul de schimbată. Ramâne însă miezul de alternativ cu tentă socială. Apărută întâmplător într-o astfel de perioadă piesa are un si mai mare impact asupra ascultătorului. Ca să nu mai zic de punch-ul de distors à la djent. Welcome back 🤘!

 

Luna AmarăTăcerea   Dragi copii ai marelui virtual Luna Amară strikes again cu o piesă de mesaj, o metaforă susținută de versuri si, mai ales, de clip despre fake news, lideri de carton și interesele oamenilor-mașină care distrug societatea și planeta. Mișto inserția despre Roșia Montană. Big up 🤘!!

 

Gunshee Sayid   Brăila prog 🤘!!  Aflați doar la al doilea material din online după clipul la Inward mă impresionează puștii ăștia cu calitatea de care dau dovadă. Sayid e o piesă instrumentală care atestă asta. Un live din recentul lor concert din Quantic.

 

Dl GoeFetele (re:interpretare) & Golan x Loredana      Experiment forțat de faptul că trupa a scos două clipuri în decurs de patru zile 😜. Mai ușor băieții!! Prima e o reinterpreare după o piesa Trio Caban din 1966. Rearanjat destul de puternic instrumental, vocal însă Dani Ionescu a călătorit în timp și a readus inflexiunile vocale specifice epocii. Chiar romantic demersul. Un cadou de la ei fix de 8 martie. Dar clipu’!! Genială ideea. Urmăriți-l cu atenție pe tot, nu fac spoiler, dar bine punctat 😇😈!

 

 

A doua piesă, Golan, primește clip nou odată cu colaborarea cu Loredana. Madona de România, pune experiența ei din proiectul Agurida pe piesa asta și iese bine. De fapt e vechea piesă a lor căreia i s-au inserat pasaje pentru vocea și din perspectiva ei. Aș fi preferat  totuși scene de clip filmate în comun ei/ea 😜

 

DoomnezeuDeșertăciune     Stoner creștin venit pe filiera Definite.ro. Zici că ies din mânăstire pe ușile grele și-n loc de predici dau cu stonerul în noi la liturghie. Aduce a Black Sabath versiunea mai doom.  Foarte mișto, dar din păcate nici o informație despre vreun live, nici pagină de fb. Doar pe Rock pe pâine mai poți interacționa cu ei. Păi nu-i un păcat ăsta 😜 !?

Pandora Așa cum sunt      Judas Priest de Timisoara 🤘. Intră bine în piesă, bine pe tobe  și distors. De fapt au de toate, dar parcă e ceva  too much, pare că e forțat ceva acolo. Poate prea mult dramatism în clip. Un live m-ar edifica mai bine. Oricum, un sound destul de american, bine închegat. De ținut ochii pe ei.

 

half full

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s