Gazeta de covid – Coven Clash

E rândul triadei de garage rock de-și zice Coven Clash să mai dea din izolarea cășilor 😎

wz coven

Io : Tutto bene, all good?

Robert: Încerc. Nu am ajuns la terapie încă… ha-ha. În rest, perfect.

Mircea: Binișor, se putea și mai bine însă suntem destul de creativi în momente de plictiseală. E un moment chiar oportun să lucrăm la “innergrowth” și asta începe cu debarasarea lucrurilor ce nu-și mai au sens în prezent.

Andrei: Da, all is ok. Așteptăm, stăm cu noi mai mult, ne gândim, reflectăm, lenevim. La voi, all good? Io: Da, man. Cât se poate de good în situațiunea de față. E job, dar mă cam robotizez.

Cel mai enervant e că ne vedem mult mai rar ca și trupă.

Io: Ați mai apucat să vă conectați, să dați o repetiție chiar și pe skype/zoom?

Andrei: Din păcate nu, dar nu suntem adepții repetițiilor artificiale. Fie faci o repetiție în real life și simti tot ce se petrece acolo fie nu o mai faci. Nu contest că artificiile astea tehnologice ne pot ajuta, dar nu e “the real thing”.

Robert: Oarecum. Dar tot față-n față e mai bine.

Mircea: Chestia asta cu repetițiile skype/zoom pot să zic că e ușor disociativ, e ca și cum   ai face o prezentare la o prezentare la ceva ce ai vrea să prezint, parcă nici nu-și are sensul, ca să nu mai zic că scoate tot fun-ul din ecuație. Sunt convins că oricum vom da peste ceva la fel lipsit de sens însă mult mai interactiv.

Andrei se filmează când doarme, iar eu cu Robert jammin’ cu o balalaică ăi o clapă peste sforăitul lui.   (n.b I got to see this 😜)

Io: Ce vi se pare cel mai greu în perioada asta din punct de vedere al vieții de trupă?

Robert: Păi, în mod evident, lipsa concertelor. Le duc lipsa. Am amorțit pe canapea! Am nevoie de mișcare. Scenică.

Andrei: Cel mai greu îmi e să repet doar pe practice pad-uri și perne. Colegii de trupă pot exersa și acasă cu ușurință, dar la mine nu funcționează așa.

Mircea: Inexistența repetițiilor, paranoia din aer că poți păți ceva, de care toată lumea fuge de dragul pasiunii. Dar e ok că putem să lucrăm individual pe îmbunătățirea tehnicilor, stilisticii și poate chiar vom răsturna într-un sens pozitiv tipicăriile de până acum.

cclash

Io: Iese vreo piesă sau album din covidia asta?

Mircea: Mereu am avut material pentru încă 3-4 EP-uri (1 album) în avans. Totul ține de  deschiderea către ceva nou, reinterpretări involuntare și nu în ultimul rând organizare. Chiar avem o piesă nouă ce a pornit de la niște versuri mai vechi legate de a transmite virusul mai departe, fără control, din fericire era un silver-lining optimist în care tindem către lucruri mai simple unde energia nu e risipită pe gargară ci pe acțiune.

Robert: Sigur ceva mai bun decât puiul de Crevedia ha-ha…

Andrei: Sunt convins că da, are să iasă. Coven Clash are mereu săgeți în tolbă, iar dacă ar fi să facem un recensământ cred că putem veni și cu un album, dar astea-s doar speculații,  nu? O să iasă ceva, stați cu ochii și urechile plecate spre noi.

Io: Care ar fi primul lucru pe care vreți să-l faceți ca trupă dupa ce ne liberăm?

Robert: Să înregistrăm niște piese. 😉

Andrei: Eu sunt pentru un jamming de măcar 10 ore după ce ieșim din case. O izolare la sala de repeții nu sună deloc rău, get it? Izolare după izolare, dar pentru muzică.

Mircea: Un picknic surf-rock, desculț, gig-uri live mișto și îmbrățișări.

Io: Un mesaj pentru fani, prieteni, dujmani?

Andrei: Pentru fani: capul sus, trece și asta, listen to good music. Pentru prieteni: ne auzim la telefon și pe mess, capul sus și voi. Pentru dujmani: Ce te încordezi așa, patroane?

Robert: Ah… Mi-am făcut pagina de Instagram pe care pun afișe de concerte reușite și ratate. Creații proprii. Go follow. Sau ceva. Și stați și cu ochii pe Coven Clash vara asta.

Mircea: Let’s all have a ball, crack a joke and take care of each other.

Hai că n-a fost Rocket Science, da’ e  🤘👇👇👇

 

Urmează niște orci melanrockice. Stay tunna  😉!

wz coven

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s