Gazeta de covid – Dimitri’s Bats

Mda, a fost o perioadă când toată planeta a vorbit despre lilieci, a dat vina pe ei pentru covidie. Am zis să fiu în trend așa că m-am îndreptat spre liliecii noștri de underground,  spre băieții din Dimitri’s Bats  😉. Dacă eu sunt curios mă gândesc că și voi sunteți așa că  uite ce mai e prin viața lor …

 


 

bats2

 

 

Io : Tutto bene, all good?

Dimitri’s Bats: Da, toate bune. Ne bucurăm că ușor ușor lucrurile au început să se mai relaxeze, ne mai putem întâlni cu câte un prieten, o tură cu bicla, cât se poate.

Io: Ați mai apucat să vă conectați, să dați o repetiție chiar și pe skype/zoom?

Dimitri’s Bats: Repetiții nu am mai făcut, doar Radu ce a mai lucrat la muzică pe acasă. Dar de curând am început să ne renovăm sala de repetiții, să avem un fel de fresh start.

Io: Ce vi se pare cel mai greu în perioada asta din punct de vedere al vieții de trupă?

Dimitri’s Bats: Lipsa de  repetiții, concerte, festivaluri și alte activități pe care le mai făceam împreună.

 

img_20190918_214854_91382842364.jpg

 

 

Io: Iese vreo piesă sau album din covidia asta?

Dimitri’s Bats: Radu – Eu nu m-am simțit neapărat foarte inspirat în perioada asta, adică am compus una-altă, dar nu cu scopul unui material cap-coadă. Mie toată nebunia cu covidul mi-a dat mai mult sentimente de neliniște, confuzie, dar nu neapărat energia de care aveam nevoie pentru a o transformă în muzică.

Io: Care ar fi primul lucru pe care vreți să-l faceți ca trupă după ce ne liberăm?

Dimitri’s Bats: Cel și cel mai mult așteptăm primul concert pe bune, cel care o să permită acea apropiere socială. Nu ne înțelegeți greșit, susținem și concertele de distanțare socială, dar cel mai tare ne e dor de atmosfera clasică de concert. (aruncați un ochi pe ultimul nostru clip, Lights Out, că să înțelegeți despre ce vorbim)

Io: Cum vedeți scena muzicală la revenire?

Dimitri’s Bats: Cred că totul o să înceapă cu concertele acustice în aer liber, cu spațiul necesar între participanți și ușor ușor se va apropia de normal. Totul depinde de evoluția lucrurilor.

 

bats1

 

Io: Un mesaj pentru fani, prieteni, dujmani?

Dimitri’s Bats: Pentru fani: vă mulțumim că ne sunteți alături, stay safe și abia așteptăm să ne revedem pe viu!

Pentru prieteni: vă mulțumim că ne suportați la discuțiile interminabile despre echipamente musicale

Pentru dujmani: vă mulțumim pentru vizualizări 😉

 


 

Că tot ziceau de Lights Out,  iată că ideea asta trăznită a lor a prins contur. Au vrut ei clip la Lights Out – și, pe bune, chiar e o piesă care merita clip- și, la concertul din 22 noiembrie anul trecut BC, au dat 50 de aparate foto doritorilor cu liber la fotografiat. Și uite ce poate ieși din imaginația voastră suprapusă peste niste skiluri tehnice ale echipei de productie 😉. Enjoy!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s