Cămara cu rap #3

by FruGhoul

 

camararap3

 

Levente – Zombie

Pe Levente l-am descoperit cu ocazia colaborării cu hanuman, pe single-ul eclectic Ragada. De atunci am stat cu ochii pe el și nu a dezamagit. Multidisciplinar, se joacă cu designul, producția și într-un final compune și cântă rap, că de-aia e în cămară. 

Reușește să pună întrebări existențiale fără să se milogească, să devină plângăcios sau prea pesimist. Un mesaj echilibrat, în care analizează propria persoană și pune tot felul de întrebări despre starea moralității din prezent. Deschis către învățăminte noi, îmbrățisează lecțiile vieții și le exprimă în versuri într-un mod relaxat, fără să devină obositor sau repetitiv.

Mai jos aveți piesa Zombie extrasă de pe EP-ul riglă bucluc

 

 

 

Samurai x Cally Roda – Oricum ar fi 2

 

Fiind mereu în căutarea echilibrului interior, Samurai explorează dualitatea trăsăturilor lui de personalitate. Prin compararea celor două, observăm defecte și calități la ambele dintre ele, care uneori se completează pentru a forma o persoană capabilă să treacă peste noi și diferite dificultăți ale vieții.

Samurai artistul, în colaborare cu Bogdan omul, reușesc să păstreze o consistență remarcabilă în calitatea pieselor, iar temele recurente din ele te fac iremediabil să ți se zbârlească părul mâini și să te îndrăgostești de arta lor. 

 

 

 

Ateliere – Freamăt

 

Într-o melodie în care cuvântul plastic este spus 34 de ori, Fratele, Omu Gnom și Celălalt își varsă oful în legatură cu efectele plasticului asupra planetei, dar și a consumerismului asupra sufletelor oamenilor. Este scoasă în evidență ignoranța oamenilor vis-a-vis de procesul de autodistrugere în care ne-am antrenat, atât spiritual cât și fizic.

Melodia este extrarsă de pe albumul Recreație al trupei Ateliere, fosta Ateliere De Creație

 

 

 

Phunk B | 2p2 sesiune | E3S1

 

Artist proactiv în continuă expansiune, Phunk B ajunge la episodul trei al primului sezon din sesiunile 2p2. În 2p2, Phunk interpretează câte patru piese pe instrumentale de la diferiți producători și aici numărăm, printre altii, Manafique, Dash, gAZAH, CST si Siberia.

Cu o capacitate de a trece dintr-un flow în altul foarte ușor, de la bucăți melodice la ritmuri atipice și apoi la versuri cu măsură dublă, Phunk livrează mesaje care îți rămân întipărite în cerebel fără mare bătaie de cap. Femei, bani, respect, stradă, colțuri de stradă și cam tot ce e bun în rap veți găsi în piesele lui. 

 

 

S K R 3.14 O N 11 feat. Cozo – IKEA

Ca să nu vă faceți așteptări nepotrivite în legătură cu următoarea piesă, voi rezuma în următoarele rânduri ce se întâmplă acolo:

  1. Individul care cântă întreține relații sexuale foarte satisfăcătoare cu prietena cuiva
  2. Activitatea sex este atât de intensă încât patul se rupe, iar cei doi, fiindcă respectă a treia persoană din acest triunghi amoros, merg la ikea sî cumpere alt pat
  3. La ikea, în partea feminină din acest triunghi se trezesc noi pofte (fiindcă e “nesătulă”), și drept compensație, amantul ei cumpară și o noptieră belea. 

 

One thought on “Cămara cu rap #3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s