Dăm un shot? Tourette RoulettePriveam telefonul să chem un uber că parcă mă apuca un pic oboseala. Grea seară în clubul imaginar. Și îmi era și foame 😉.

NA: Ciao, Răzvan!

Buimac ridic ochii din telefon și văd demult nevăzultul. El în persoană. Narcis Axinte de la Tourette Roulette și multe altele.

Io: Tu? Aici? Ce surpriză plăcută!! Credeam că ești pe vapor.

NA: Pe perioada asta alternez. Vapor-acasă-vapor-acasă. Mi-am găsit de treabă, dacă la capitolul artistico-muzical am fost nevoiți să regândim metodologia. Din fericire am avut ceva activitate în 2020, chiar și cu pandemia,deci nu pot să mă plâng.

Io: Și ce vânt te aduce la țărmul nostru? Să nu zici că ai și vreo veste?

NA: Păi, anul ăsta trebuia să scoatem albumul II de la Tourette Roulette numit Striptease Kebab. Dar cum situația nu ne-a permis, am decis să lansăm câte o piesă de pe album, odată la câteva luni. Dupa Motorina și Filosofia lui Lorin, a urmat și rândul imnului nostru, al pandemiei, pe care am decis să-l facem în limba italiană și anume…. COMMANDO PIZZA !! M-am întors pentru a termina melodia.

Io: O piesă în italiană? Wow!! Cum de ați ales asta?

NA: Piesa a pornit de la un instrumental făcut de toboșarul și producătorul nostru Boddy a.k.a Bogdano Cattalano d’Alesassandrini. M-am chinuit ceva vreme să găsesc o linie de voce. La un moment dat, m-am trezit fredonând prin casă Una emozione per sempre de la Eros Ramazzotti (nu știu exact de ce) și ceva a făcut “click”. Gata! Piesa asta trebuie să fie in italiană. Chiar dacă eu personal nu știu limba, m-au ajutat Mihai și Dan a.k.a. Michelle Marino respectiv Danielle Minelli (Costa) Stoica și am încropit o tâmpenie de care ne-am îndrăgostit instant.

Io: Vinde-o puțin! Fă-ne curioși?

NA: După ce am ascultat primul draft cu mine cântând în italiană, totul avea sens. S-a potrivit de minune cu lockdown-ul și cu faptul că recurgem la comenzi pe diverse aplicații de delivery în perioada asta. În plus, este o melodie despre bucuria de a fi împreună în ciuda evenimentelor nasoale. Comanzi o pizza, te joci pe xbox îți aduci aminte de vremurile frumoase petrecute cu băieții înainte de pandemie, o cola, un desert mi amore. În același timp păstrând hazul și diversitatea muzicalcă cu care v-am obișnuit până acum din partea Tourette Roulette.

Io: Pe când lansarea?

NA: În principiu, zilele astea, cât mai curând. Stați geană pe social media și pe radio-urile de specialitate. Avem și un clip sau mai degrabă vizualizer realizat de coleguțul nostru Michelle de care suntem foarte încântați, pe care îl veți putea vedea pe YouTube.

Io: Și apoi? Alte planuri cu trupa? Tu te întorci pe vapor?

NA: Mai avem vreo 2-3 melodii de scos până lansăm albumul cu care nu ne grăbim deocamdată, pentru că am vrea să-i facem o lansare ca la carte, cu un concert memorabil, la fel ca și cel de la primul album T!T$. Așteptăm să se dea drumul la treabă corespunzator. Materialul este dens și din punctul nostru de vedere foarte bun. Urmăriți-ne pe Facebook și pe Instagram unde postăm toate noutățile cât și toate demențele. Până una-alta eu mă întorc pe vapor si sper să ne auzim sănătoși și cu bine!

Io: Băi ce bine mi-a părut să te văd!! Hai cu piesa aia!

NA: Multă sănătate atât ție cât și celor dragi! O plăcere ca întotdeauna! Spor la treabă și mulțumim încă odată că ții steagul sus pentru cultura alternativă! Între timp COMMANDO PIZZA per tutti! Cu respecte, Narcissio Assente 😉.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s