Dăm un shot? KARA

Se dansa în clubul meu imaginar. Chiar bine. Văd o tipă pentru care street dance-ul era ceva familiar.

“Impresionant”, îi zic. “Dacă și cânți ești gata de scenă 😊”

Io: Răzvan.

Kara: Kara, intuiești bine; cânt, RnB & Soul, dar și Hip Hop-ul sunt genuri în care mă regăsesc. Muzica și dansul se completează reciproc și rezultatul e interesant, freaky. 🤣Io: Uau! Sorry! Nu-s prea familiarizat cu zona asta care, oricum, cam lipsește de prin undergroundul nostru. Cum de ți-ai ales stilul ăsta?

Kara: Ai mei mă provocau la dans pe piesele lui Michael Jackson, Prince, Whitney Houston… de aici a început o călătorie și curiozitate de a descoperi cât mai multă muzică. De la Etta James, Billie Holiday, James Brown, la Erykah Badu, J Dilla, D’Angelo… De unde vin aceste voci și ritmuri atât de închegate? Ca mai apoi să descopăr că sunt un element al culturii Afro-Americane, ale căror ritmuri și armonii pline de emoție a muzicii Gospel au dat naștere Jazz-ului, Neo-Soul-ului pe care îl știm, chiar Disco, House, Hip Hop și multe alte stiluri. Acestea au o multitudine de flow-uri aparte, care rezonează cu mine. 

Io:  Și există material cu tine prin online? 

Kara: Da, am ieșit din subsol acum câteva luni pe Youtube ( aici e canalul meu) și Soundcloud. Te invit pe tine și pe cititorii tăi să dați un Play. 😊 

Io: Ceva recent sau care urmează?

Kara: Ne-am sincronizat! Tocmai am postat o nouă piesă denumită KARISMA (am hibridizat numele hahah) pe Bandcamp. Check here! Urmează proiecte care vibrează stări și gânduri avute în ultimul timp. Vreau ca muzica mea să transmită empatie și valuri de emoții.

Io: Despre ce-i piesa?

Kara: Stări conflictuale, îmbrățișarea vulnerabilității și a energiei feminine care te atrage într-un spațiu eteric.Io: Ai ceva planuri anul ăsta? Alte piese? Concerte deja programate?

Kara: Singurul plan bătut în cuie e să continui să exprim și materializez tot ce simt, pentru că e un proces extrem de revelator. Alte piese, cu siguranță, dar și colaborări cu beatmakeri români talentați! Stay tuned!

Concerte… să vedem ce ne prezice viitorul, dar sunt deschisă să pun la cale câteva seri de vară cu o atmosferă plină de karismă și vibe bun.

Io: Nice meeting you! Și urmează-ți visul 😉

Kara: Mi-a făcut plăcere, călătoria abia începe. 😊 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s